Copy

TADA’s diploma-uitreiking:
wat een feest!

Zaterdag 25 juni vierden wij feest in Sint-Joost-ten-Node, Kuregem en Molenbeek! We sloten er het schooljaar af in schoonheid tijdens de TADA-diploma-uitreiking. Deze brengt jaarlijks honderden betrokkenen uit TADA’s netwerk samen: leerlingen, alumni, ouders, leerkrachten, gastdocenten, vrijwilligers, partners of andere TADA-believers.

De aanwezige oud-leerlingen van TADA vertelden er trots aan de kleinsten én aan de nieuwbakken TADA-alumni hoe belangrijk de TADA-familie voor hen is. Het was een bijzondere dag: een mooie kroon op een formidabel schooljaar, dat mede dankzij u kon plaatsvinden. Merci!

Bekijk hier enkele foto's van de diploma-uitreiking

Wanted: ‘Operations Manager’

TADA is altijd op zoek naar hongerig talent om het TADA-team uit te breiden of straffer te maken. Momenteel rekruteren we een 'Operations Manager'.

Hebt u ervaring in de privé-sector en goesting in een zinvolle uitdaging in de non-profit? Waag uw kans en solliciteer!
E-mail uw cv met foto naar job@toekomstatelierdelavenir.com en vertel ons waarom u bij TADA past. Wie weet, vervoegt u ons team vanaf het najaar!

Nieuwsgierig naar onze vacatures?
Ontdek ze, solliciteer of deel met uw netwerk

‘Wat de weekendschool mij heeft meegegeven: moed’

Op 29 mei organiseerde onze internationale partner IMC Weekendschool een landelijke alumni- en partnerdag, op de Business Universiteit Nyenrode. Alumni en partners van de weekendschool ontmoetten er elkaar en gingen er samen aan de slag tijdens tal van workshops over thema’s als ‘debattraining’.

Ook TADA nam deel aan deze ‘Horizon’-dag. Dit leidde tot inspirerende ontmoetingen tussen enkele Belgische oud-leerlingen van onze TADA-weekendschool en hun Nederlandse collega’s.

Op de foto zien we Soulaimane (14 jaar en sinds 2015-2016 alumnus van TADA) én Virgil (28 jaar en de oudste alumnus van de Nederlandse IMC Weekendschool). Met trots vertelden deze en andere alumni van de weekendschool aan het grote publiek hoe de weekendschool/TADA hen geleerd heeft om kansen te grijpen. Ze spraken er ook hun dank uit.
 

Bekijk hier een videoverslag van deze dag

Een blik op 2016-2017?

Wij werken deze zomer hard aan een nog béter TADA in schooljaar 2016-2017! Bent u benieuwd wat uw rol kan zijn komend schooljaar te Molenbeek, Sint-Joost of Kuregem? Bekijk onze website om inzicht te krijgen in de toekomst, bijvoorbeeld via het curriculum voor 2016-2017.

Wilt u deelnemen aan TADA’s groeiend netwerk van enthousiasme?
Ontdek de mogelijkheden op onze website

Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn

Copyright © 2016 ToekomstATELIERdelAvenir asbl/vzw, Alle rechten voorbehouden.

Maatschappelijke Zetel: Paul Spaakstraat 18, 1050 Elsene

info@toekomstatelierdelavenir.com

Doe een gift op BE05 0017 4290 3575
(Info over fiscale attesten vindt u op onze website)

Schrijf u uit voor deze nieuwsbrief