Copy

Save the date:
TADA-diploma-uitreiking

Samen met u blikken we vooruit naar een feestelijke afsluiter voor dit stimulerende schooljaar. Op zaterdag 25 juni krijgt elk kind een welverdiend TADA-diploma tijdens de jaarlijkse diploma-uitreiking.

U bent vanaf 11u welkom op deze gezellige bijeenkomst. U ontmoet er partners, gastdocenten, vrijwilligers en natuurlijk ook de TADA-kinderen en hun families. Dit is de gelegenheid om TADA beter te leren kennen of om uw eigen bijdrage aan TADA te vieren.

Noteer deze datum alvast in uw agenda.
Meer info op onze website

Altijd op zoek naar de juiste mensen

U zoekt een maatschappelijk relevante uitdaging die u energie geeft? U koppelt matuur professionalisme aan jeugdig enthousiasme? TADA zoekt u.

Dankzij de steun van vele partners starten in september 2016 zes nieuwe TADA-klassen. Bijgevolg zijn er meerdere vacatures. Solliciteer, word deel van het team en bouw binnenkort vol goesting mee aan het Brussel van morgen!

Nieuwsgierig naar onze vacatures?
Klik hier

Een zaterdag in beeld

1 zaterdag - 3 antennes - 5 vakken - 40 vrijwilligers - 270 kinderen 

Elke zaterdag nemen 40 vrijwilligers bij benadering 270 TADA-kinderen (exclusief alumni) mee in hun inspirerende wereld. Deze professionals bezorgen de kinderen een onbetaalbaar ‘Yes I can’-gevoel. Beleef het mee en bewonder hun fiere blikken in onderstaande foto's uit de lessen zorg, architectuur, filosofie, politiek en ondernemen.

Veel dank aan al deze vrijwilligers!

Wilt u deelnemen aan dit groeiend netwerk van enthousiasme?
Ontdek hier de mogelijkheden

TADA staat op Gingo

Gingo, het eerste Belgische platform voor Crowdgiving, maakt het voor donateurs mogelijk om in alle transparantie een organisatie te steunen vanaf 1 euro. Tot 31 maart 2016 kan u ook TADA steunen via dit platform.


Ontdek Gingo

Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn

Copyright © 2016 ToekomstATELIERdelAvenir asbl/vzw, Alle rechten voorbehouden.

Maatschappelijke Zetel: Paul Spaakstraat 18, 1050 Elsene

info@toekomstatelierdelavenir.com

Doe een gift op BE05 0017 4290 3575
(Info over fiscale attesten vindt u op onze website)

Schrijf u uit voor deze nieuwsbrief