Copy
Bekijk onze website op www.knbsb.nl

Home Plate
Waarin opgenomen alle officiele mededelingen van den KNBSB
Jaargang 2017, Nummer 10 - 8 maart
Officiële partners van de KNBSB
Volg Team Kingdom of the Netherlands op de voet tijdens de WBC

De honkballers van het Nederlands Koninkrijksteam kunnen alvast hun koffers pakken voor de reis naar Tokyo. Oranje heeft zich vandaag na een thriller tegen Taiwan geplaatst voor de tweede ronde van de World Baseball Classic. Nadat gisteren al werd afgerekend met de nummer drie van de wereld, moest nu ook de nummer van van de wereldranglijst eraan geloven: 6-5.

Volg alle ontwikkelingen van Team Kingdom of the Netherlands op:
Honkbalsite.com
Instagram
Twitter
Facebook
Openbare vergadering Bondsraad KNBSB op 25 maart 2017

Op zaterdag 25 maart 2017 vindt een vergadering van de Bondsraad KNBSB plaats. Dat gebeurt van 10.00 tot 12.00  uur in Sport- en Evenementencomplex Merwestein (klik hier voor route en parkeren) in Nieuwegein. De vergaderingen van de bondsraad KNBSB zijn openbaar. Indien u als belangstellende aanwezig wilt zijn, dan wel graag uw aanmelding daarvoor via een mail aan miriam.breedveld@knbsb.nl.
De voorlopige agenda en de bijbehorende stukken
Enquete Slowpitch

De KNBSB doet onderzoek naar het aanbieden van Slowpitch. Middels een enquête willen we graag de wensen en behoeften in kaart brengen van huidige en potentiële beoefenaars. Is er behoefte aan een competitie of juist enkel toernooien? En een bepaalde speeltijd of aantal innings? Of wil men graag met aangepaste regels spelen? Hoe meer resultaten we ontvangen, de beter we het aanbod van Slowpitch kunnen laten aansluiten bij de (potentiële) doelgroep. Wilt u meehelpen door de enquête voor ons in te vullen? Alvast bedankt voor de moeite.

Online enquête Slowpitch
Baseball means Business in Seoul een groot succes

Op maandag 6 maart vond in Seoul al weer de vierde editie van Baseball means Business plaats. Na Cuba, Rotterdam en Tokyo nu dus Seoul en op een prachtige locatie: Floating Islands Convention Center aan de Han-rivier. Onder de aanwezigen behoorden verschillende grote Nederlandse en Zuid-Koreaanse bedrijven. Vertegenwoordigers van Rotterdam Partners en Wellink, partners van de KNBSB, waren uiteraard aanwezig evenals de vertegenwoordigers van bedrijven als Shell, Hyundai, Philips, Air-France KLM en bekende Koreaanse honkbalsponsoren Hanwha en LOTTE.

Lees meer

Fleur en Maxime van Dalen in BZTshow

De BZTshow is een vrolijke spektakelshow voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar. Onze presentatoren Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg laten in de BZTshow wensen van kinderen uitkomen. Fleur wil graag een softbaltraining om haar slag te verbeteren. Ze is daar nu niet zo tevreden over. Ze wil vooral harder leren slaan. Softbalinternational Maxime van Dalen gaat haar daarbij helpen. De uitzending is zaterdag 18 maart om 17:40 op NPO3.

Wellicht ook interessant voor u:
KNBSB Bondsbureau, Nieuwegein, ISSN: 1569-7851
Postbus 2650, 3430 GB Nieuwegein

Werk je gegevens bij of meld je af voor deze nieuwsbrief