Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Een trio kranige, vooral mooie meiden

Eigenlijk een overbodige vraag aan welke schoonheidssalon deze drie vrouwen hun jeugdige uitstraling te danken hebben. Volmondig: aan het gerenommeerde Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire in Maastricht. Inderdaad, stuk voor stuk vrouwen met een belangrijk doel: mooi oud worden!
Hun behandeling beschouwen Myrna Peilow, 49 jaar, uit Sittard, Tessa Raven, net 40 jaar, uit Brunssum  en  Ingrid van Groenewoud, 51 jaar, uit Geleen als een oprit naar een fris, jong en stralend uiterlijk.

Juist met haar jonge uitstraling voelt Myrna Peilow zich in de zevende hemel. Zij loopt weer trots met haar hoofd omhoog. ,,Ik durf weer oud te worden en sta elke ochtend dolblij voor de spiegel. Van mijn man en kinderen hoefde ik geen liquid facelift te ondergaan. Maar toen ik als herboren thuiskwam, kon mijn man zijn ogen niet van me afhouden. Ik was dolgelukkig. Heb gehuild van vreugde. ”
Tessa Raven kan haar geluk niet op. Wakker liggen van het faillissement van haar mans timmerbedrijf is allang niet meer van haar gezicht af te lezen. ,,Omdat ik van stress bijna niet meer kon en wilde eten, viel ik zo sterk af dat ik nauwelijks nog wangen had.”
De bijzondere behandeling bij Instituut Nadine Gregoire ervaart Tessa Raven als een openbaring. ,,Ik voel me fantastisch. Mijn man en onze kinderen zien me weer gelukkig. Want ik had mijn wangen weer terug. Nu ben ik weer gewoon Tessa.” Maar dan zichtbaar tien jaar jonger.

Ook Ingrid van Groenwoud zou haar geluk wel van de daken willen schreeuwen. ,,Door de injecties met hyaluron vloeide mijn gezicht over naar mijn jongere en blijere ik. Gelukkig is de spiegel niet langer mijn vijand, maar juist mijn beste maatje.  Weg zijn mijn hangende mondhoeken. Niet alleen mijn gezicht is in harmonie, ook innerlijk ben ik in evenwicht. De rust, het zelfvertrouwen en de blijdschap in mijn leven zijn terug”.
Zo wil Ingrid mooi oud worden, net als de andere twee mooie meiden.

Wilt u hun hele verhaal lezen, ga dan naar
onze website en kijk onder de kop:” Klant aan het woord”.

  

Copyright © 2015 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.