Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Subtiel zelfverzekerd

Pittige, 24-jarige, Esther Bouvrie vond zichzelf eigenlijk te jong voor een behandeling in een schoonheidsinstituut, maar omdat ze sinds haar puberteit al het gevoel had dat ze ‘geen kin’ had, wilde ze daar toch wat aan laten doen.
Een implantaat vond ze geen optie, met al dat snijwerk.  Maar  toen ze via haar moeder hoorde over de mogelijkheden die Instituut voor Huidverbetering Nadine Grégoire te bieden heeft, maakte ze toch een afspraak voor een intake gesprek.
“Ik was eigenlijk heel erg zenuwachtig van te voren, ik ben al geen fan van naalden en had nog nooit iets gedaan op dat gebied. En ook vanwege mijn leeftijd, ik voelde me toch te jong om professioneel iets aan mijn gezicht te laten doen. Gelukkig zag ik in de wachtkamer meer jongere vrouwen zitten, en nadat Nadine me helemaal op mijn gemak had gesteld, durfde ik het wel aan.
Dat kwam mede door de sfeer in het instituut: die is heel gemoedelijk en iedereen is supervriendelijk. Die zenuwen waren dus nergens voor nodig.”
 
“De behandeling zelf is me ook reuze meegevallen.  Je krijgt een verdovende crème op, dus pijn deed het absoluut niet. In de drie kwartier dat het totaal duurde, heeft Nadine mijn kin opgevuld, mijn lippen iets meer volume gegeven en mijn mondhoeken wat gecorrigeerd zodat die meer naar boven gericht waren.
Na afloop keek ik in de spiegel, en ik moest bijna huilen. Oooooh, dacht ik, had ik dit maar eerder gedaan!
Op de terugweg in de auto –het was donker- maakte ik steeds het lampje aan om even naar mezelf te kunnen kijken. Ik was zo bang dat ik een heel ander gezicht zou krijgen, maar dat was totaal niet het geval. Het is zo subtiel gedaan, dit was ikzelf, maar dan mooier!
Kijk, ik was niet ontevreden met mezelf van tevoren, ik stoorde me alleen aan mijn kin. Nu dat is opgelost, voel ik me dus mezelf, maar frisser, en met meer kin!”

"Ik ben er ook van overtuigd dat als je je mooier voelt, je dat ook uitstraalt en het daardoor ook wordt."

Liquid facelift Om volume te creëren maakt Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire gebruik van de nieuwste generatie hyaluronzuur. Al na een uur wordt zichtbaar hoe de jeugdige frisheid in het gelaat is te- ruggekeerd. Dankzij het gebruik van stompe injectienaalden is de behandeling nagenoeg pijnloos. De kans op blauwe plekken of kwet- suren is dan ook uiterst klein. De injecties worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van de KNMG.
 

Op de vraag of dat gevoel is blijven hangen antwoordt ze volmondig ja. “Door mijn werk in een kledingwinkel zie ik mezelf de hele dag in spiegels. Nu kijk ik steeds even en denk ik  ‘ja! Het ziet er stukken beter uit!’
Ze beaamt ook dat ze positief commentaar van anderen heeft gekregen. “Wat zie je er goed uit!” was de meest voorkomende, maar ook dat ze er gelukkiger en vrolijker uitzag.
“Ik ben er ook van overtuigd dat als je je mooier vóélt, je dat ook uitstraalt en het daardoor ook wordt. Nee, ik ben héél blij dat ik het heb laten doen. Het voelt als de nieuwe versie van Esther! “
Copyright © 2015 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.