Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Emmy: ”Ik voelde me sterker dan dat ik er uitzag”

Emmy, een pittige blondine van de rond de vijftig , is een geboren verteller. Vrolijk ratelt ze er op los, je kunt merken dat ze eigenaar van diverse horecazaken is geweest. Deze dame weet hoe ze moet entertainen.

De horecazaken heeft ze niet meer, omdat haar man ziek werd, werd dat een te zware belasting. En zoals vaker voorkomt, kan een zware tijd zich na afloop vertalen in het gezicht. Zoals Emmy zelf zegt; “Ik voelde me sterker dan dat ik er uit zag.”

En dat was jammer, besloot ze. “Ik rook niet, ik drink niet, ik verzorg mezelf goed, dus waarom zou ik er ouder uit willen zien dan dat ik ben? Omdat ik vitiligo heb, moet ik me toch elke dag opmaken. Maar echte vermoeidheid krijg je ook met make up niet weg. Ik wilde al langer naar Nadine Grégoire gaan, maar bleef het maar uitstellen. Maar nu dacht ik, het is tijd.”

Emmy is enthousiast als ze vertelt hoe ze behandeling ervaren heeft. En wat ze in het bijzonder mooi vond om te zien: de passie van Nadine voor haar vak. “Dat kun je aan alles merken, in de manier waarop ze je op het gemak stelt, precies uitlegt wat wel en niet kan…dat geeft me het gevoel van ‘ik zit hier goed’. Professioneel, en passioneel.”

Pijn heeft ze ook totaal niet gehad, mede dankzij de verdovende crème die van tevoren wordt aangebracht. “Nee, het viel echt reuze mee.”

En er na?
Ik was zo blij met de behandeling. Op de terugweg naar huis keek ik bij elk stoplicht in de spiegel. Ik vind me zelf mooier, frisser en meer ontspannen uitzien. Een jongere versie van mezelf en niet anders. Van mijn omgeving kreeg ik te horen dat ik er goed uitgerust uitzag. Ik ben er hartstikke blij mee.”

Nog een laatste gedachte, Emmy?
“Ja! Als ik nu in de spiegel kijk, denk ik; “je mag er nog wel wezen. Zo goed voelt het.” Nadine Gregoire heeft zich de achterliggende jaren gespecialiseerd in het injecteren van fillers. Daarbij is er sprake van een nauwe samenwerking met mevr.drs.S.Wijenbergh, esthetisch arts en verantwoordelijk voor het injecteren van Botox.

Onze werkwijze is zeer recent beoordeeld door de IGZ.

Met trots kunnen wij u mededelen, dat wij deze toets met glans hebben doorstaan. Wij voldoen aan alle wettelijke normen en richtlijnen! 

Copyright © 2016 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.