Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Donderdag 19 januari 2017
Your Night Your Beauty 

NG Maastricht en Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire organiseren op donderdag 19 januari 2017 van 18.00 tot 22.00 uur een Ladies Night.
 
Tijdens deze avond kunt u gebruik maken van diverse kortingen en een aantal live demonstraties bijwonen.
Tevens kunt u kennis maken met onze nieuwe dermatologe Francoise van Neer die ons team gaat versterken. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring als dermatologe. Zij gaat zich met name focussen op de laserbehandelingen en het verwijderen van cosmetisch storende spatadertjes.
Wij voelen ons bijzonder vereerd dat Prof. Dr. Guy Bricteux, sinds kort verbonden aan ons instituut, tijdens onze Ladies Night aanwezig zal zijn. Aan hem kunt u alle vragen stellen over anti-aging van binnenuit.
 
NG MAASTRICHT zal de volgende demonstraties tonen:
  • Permanent make up van de advanced eyeliner.
Het  optisch creëren van een mooie, intense oogopslag door een wing of vollere dikkere eyeliner. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht.
  • Onze nieuwe Guinot Hydradermie Cellular Energy.
Deze vernieuwde Hydradermie Youth verjongt de huid door het stimuleren van de celactiviteit door de energie van de cellen te verhogen. Hydradermie Lift behandeling verjongt zichtbaar de contouren van het gezicht door spierstimulatie. Daardoor ontstaat er een liftend en verstevigend effect.
  • De Ultherapy.
Een niet-invasieve behandeling op basis van Ultrasound om de huid van de hals, de wenkbrauwlijn, de mond  en de onderkant van de kin te liften, het decolleté te verstevigen. Dit zonder hersteltijd.
 
NG Maastricht biedt u de volgende kortingen:
-       Introducé-korting: wanneer u als vaste klant een introducé meeneemt en beiden een behandeling boekt, ontvangt u beiden 25% korting op uw behandeling naar eigen keuze.
óf
-       “Your Night Your Beauty”- korting:  natuurlijk hebben we voor de bestaande klanten of nieuwe klanten die alleen komen ook een leuk aanbod. Wanneer u tijdens de Ladies Night een behandeling boekt, ontvangt u maar liefst 15% korting op uw behandeling.
 
NADINE GREGOIRE PRESENTEERT EEN LIVE-DEMONSTRATIE VAN EEN LIQUID FACELIFT MET HYALURONZUUR.
 
Speciale aandacht wordt er besteed aan de resultaten die bereikt kunnen worden met de toepassing van hyaluronzuurfillers op rimpels, littekens, volumeverlies en huidverslapping. Belangstellenden kunnen ter plekke een intake boeken. Daarbij wordt een duidelijk beeld geschetst van de mogelijkheden die behandelingen met hyaluronzuur voor u kunnen betekenen.
 
Nadine Gregoire biedt u de volgende kortingen:
Introductie-korting: wanneer u als vaste klant een introducé meeneemt en beiden een behandeling boekt of als u voor de eerste keer een hyaluronzuurbehandeling in ons instituut boekt,  betaalt u  € 330 in plaats van € 395 per spuit.
-  “Your Night Your Beauty”- korting: natuurlijk hebben we  voor u als bestaande klant ook een leuk aanbod. Wanneer u tijdens de Ladies Night een hyaluronzuurbehandeling boekt, ontvangt u  een beauty pillow, een satijnen kussensloop. Na een nacht slapen wordt u wakker met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel.
 
Voorwaarde is dat u tijdens de Ladies Night boekt voor een behandeling die plaats vindt vóór 24 februari 2017.

Graag hopen we u te mogen verwelkomen op donderdagavond 19 januari !
  
Namens NG Maastricht BV & Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire,
Dunja Wijnands & Nadine Gregoire
 
 
Disclaimer
Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.

 
Copyright © 2017 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.