Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Marlet: “Ik zag mezelf weer terug! Ik was zo blij.”

Marlet is een vlotte vrouw van 46, met een behoorlijke portie Brabantse sjeu , ondanks de diepe dalen waar ze door heen heeft moeten gaan.
 
“Ik heb twee operaties gehad  die nogal wat impact gehad hebben. Kort gezegd ging er alles mis wat er maar mis kon gaan, met alle nare gevolgen, en bij-  en nawerkingen van dien.
Een daarvan was dat ik verschrikkelijk veel gewicht verloor. En dat uitte zich weer in mijn gezicht. Mijn huid was, ik kan het niet anders zeggen, slap. Ik voelde me ook nog schuldig dat ik me daar druk om maakte. Maar dat gezicht herinnerde me aan mijn operaties en dat wilde ik niet meer.” 
 
Marlet vertelt dat ze via een vriendin, die al jaren een goede klant is bij Nadine,  hier terecht was gekomen. Op haar verjaardag nota bene (“het mooiste cadeau wat ik ooit gekregen heb”)  deed ze de behandeling. Hoe heeft ze alles ervaren?
 
“Ik vond het al fijn dat ik in mijn gevoel erkend werd, dat het geen onzin was. Nadine gaf toe dat mijn huid inderdaad niet meer elastisch was.  Ik voelde me zo welkom, en begrepen. Ze is zo lief! Door de verdovende crème deed het niet zo’n pijn, behalve op sommige plekken die wat gevoeliger zijn. In mijn voorhoofd zat bijvoorbeeld een deukje. Tijdens het opvullen daarvan heb ik maar een beetje liggen zingen. Maar al met al viel het me honderd procent mee. Ook omdat de sfeer in de salon echt huiselijk en fijn is.”

Het resultaat vond ze zo mooi dat ze moest huilen.  “Ik zag mezelf weer terug! Ik was zo blij.”
Ook haar man vond het prachtig en was blij voor haar. Dat vermoeide gezicht paste niet bij me, vond hij ook. Op weg terug naar huis wilde ze steeds naar zichzelf in de spiegel kijken. “Maar”, zegt ze lachend, “we waren uitgerekend nu met de bedrijfswagen, en daar zit geen binnenspiegel in.
Dus mijn man heeft moeten stoppen bij een benzinepomp zodat ik  nog even kon kijken, haha. Eenmaal thuis kon ik bijna niet slapen van de opwinding, zó blij was ik.”

En, heeft ze er nog reacties op gehad van vrienden of familie?
“Ja! Ik had het tegen niemand gezegd. Mijn moeder vond het al super, maar op een verjaardag wisten mensen niet wat ze zagen! Iedereen vroeg of ik nieuwe make up had, en ik kreeg te horen dat ik er zo goed uitgerust uitzag. Een andere vriendin gaat nu ook binnenkort.”
 
 “Binnenkort ga ik nog even terug om wat bij te laten werken. Dan worden in nauw overleg met mij de laatste puntjes op de i gezet en kan ik helemaal stralend door het leven.”


Nadine Gregoire heeft zich de achterliggende jaren gespecialiseerd in het injectere van fillers. Daarbij is er sprake van een nauwe samenwerking met mevr.drs.SJSM Wijenbergh, esthetisch arts en verantwoordelijk voor het injecteren van Botox.
Onze werkwijze is zeer recent beoordeeld door de IGZ.
Met trots kunnen wij u mededelen, dat wij deze toets met glans hebben doorstaan. Wij voldoen aan alle wettelijke normen en richtlijnen!
Copyright © 2016 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.