Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Bas: Ik dacht echt 'ben ik dit?!'

Bas  heeft mooie ogen. Verbazingwekkend mooie ogen. Alleen jammer dat ze bij de “voor’ foto wat onzeker staan. Het verschil met ‘na’ is dan ook ongelooflijk, eigenlijk.
 
“Wat bracht je op het idee, Bas? Hoe ben je met Nadine in contact gekomen?”
“De acné die ik vroeger had, zorgde ook voor onderhuidse ontstekingen. En buiten littekens, bleven daar ook redelijk diepe deuken van over in mijn gezicht, met name op mijn rechterwang.  Ik zocht al jaren naar een oplossing hiervoor, ik had ook al een paar TCA-peelings gedaan. Maar dat werkt behoorlijk agressief, en slechts oppervlakkig.  Via internet stuitte ik op de mogelijkheid om de deuken en littekens op te laten vullen met hyaluronzuur, en zodoende kwam ik bij Nadine terecht. Over haar las ik veel goeds en ze staat als deskundig bekend op dit gebied, dus heb ik meteen gebeld!”
 
Een jongeman van 27 in zo’n vrouwenbastion, dat zal wel even wennen zijn geweest. Bas vertelt dat dat inderdaad heel even het geval was, maar dat hij zich al snel helemaal op zijn gemak voelde. Hij is natuurlijk ook niet de enige mannelijke cliënt in het Instituut voor Huidverbetering.
“Nee, ik kreeg een hele vriendelijke ontvangst. Omdat we , vanwege het feit dat ik niet echt uit de buurt kom, de intake per mail hadden gedaan , en elkaar via de telefoon hadden gesproken, kon de behandeling gelijk van start. Volledig ontspannen, want “het is echt een liéve vrouw!”.
 
Er vond geen verdoving plaats, want door de verdoving kan de huid altijd iets gaan zwellen. Door niet te verdoven, worden kleine oneffenheden beter in beeld gebracht, waardoor er nog preciezer gewerkt kan worden. Dat betekende wel dat Bas de prikjes als redelijk pijnlijk ervoer.
 “Tussendoor koelden we wel met ijs, om wat te verdoven, dat scheelde. Al met al duurde het drie kwartier, en het was het me wel waard. Ik ben er superblij mee.”

De deuk is weg, andere oneffenheden ook, dus de rust kwam erna weer terug. Met een ontlading van wat spanning tijdens, en de blijdschap achteraf.
“Want het was even vreemd om mezelf zo te zien. Ik ken mijn gezicht al jaren met imperfecties, en die waren ineens weg. Ik dacht echt ‘ben ik dit?!’ “
Het hele huidbeeld is nu ook rustiger.

“Mijn vriendin vond het ook mooi, zeker bij een bepaalde lichtinval, of in de felle zon. Daar was ik van tevoren toch wel mee bezig, met dat licht.
En vrienden? Heeft hij daar nog commentaar van gehad?
“Ja, die zeiden dat ze ‘iets’ aan me zagen. Na mijn uitleg wisten ze wat, ze snapten het ook volledig.
 
Bas gaat volgend jaar zeker terug. Niet dat het resultaat na een jaar verdwenen is, maar door jaarlijks een beetje hyaluronzuur bij te spuiten, blijft het resultaat optimaal.
 
Naar eigen zeggen is Bas ‘superhappy’  met het resultaat. En elke morgen opnieuw, want bij het opstaan is zijn eerste gedachte; ‘ze zijn nog steeds weg!’
 
Voor meer informatie over littekens met hyaluronzuur klik op de volgende link.
https://www.nadinegregoire.nl/perfect-skin/Littekens/Littekencorrectie-met-hyaluronzuur/85
 
Copyright © 2016 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.