Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Instituut Nadine Gregoire sluit het jaar positief af

Extra speciale cadeaus voor onder de kerstboom
Age Summum behandeling
We hebben de primeur! Als een van de eerste introduceren wij als Guinot instituut de intensieve anti-ageing treatment: Age Summum van Guinot. Het resultaat is verbluffend: de huid is jonger en steviger met een prachtige glans. Dus de behandeling om er tijdens de feestdagen schitterend uit te zien.
Uw introductie voordeel normaal € 88,50, nu voor € 78,50 per behandeling.


 
Ultimate W+ BB cream
De BB cream perfectioneert de huid en beschermt de huid tegen UV-straling. De crème combineert een hydraterende werking met de beschermende kracht van een behandelproduct. Verenigt en verlicht direct de huidskleur. De BB crème heeft beschermingsfactor SPF50.
 

Laserontharingsactie wegens succes verlengd!
Nooit meer scheren, harsen of epileren … voor zowel mannen als vrouwen een ideaal kerstcadeau.
Boek nu een laserontharingskuur (± 6) en ontvang 25% korting op de hele kuur!
Uw laatste kans, want deze actie loopt nog maar tot 31-12-2014.

 
Bestseller actie
Guinot Longue Vie Cellulaire is een krachtige anti ageing crème. Verlengt de levensduur van de cellen, geeft de huid nieuwe levenskracht en levert een stralende jonge teint. Diverse biologische werkstoffen worden opgenomen in de celstructuur. In ziekenhuizen worden deze werkstoffen gebruikt voor het herstel van de huid bij brandwonden
Longue vie cellualiare nu in een super aantrekkelijk voordeelpakket voor € 104,75 en ontvang gratis de Age Logic Yeux t.w.v. € 81,80.
RevitaLash
Mooie, lange wimpers… Het kan met RevitaLash. Al twee jaar achter elkaar verkozen tot meest favoriete wimperverzorgingslijn. Bij ons nu te koop in mooie cadeauverpakking, leuk voor de feestdagen of om je jezelf eens te verwennen.

 

Cadeaubon
Op zoek naar het perfecte cadeau? Gevonden: een cadeaubon , voor een extra feestelijk cadeau naar keuze.
 
Copyright © 2014 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.