Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Yvonne: “Ik geniet van mijn jongere ik.”

Veel verhalen gaan over mensen die bij Nadine Gregoire een privé-behandeling kregen, met alle emoties vandien. Hoe zou het zijn om zo’n “turning point” te beleven voor de ogen van vele anderen?
Dit is het verhaal van Yvonne, 55 jaar, en deelnemend model aan de Experience-avond van het Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire.
 
“Toen ik een afspraak maakte om mijn neus/lippenplooi en mijn lippen een beetje op te vullen, vroeg Nadine mij of ik model wilde zijn op de Experience-avond, om de Liquid facelift te ondergaan.”
Dat klinkt natuurlijk spannend, dus hoe heeft ze dat beleefd?
“Ik was wel een beetje bang voor de gevolgen”, zegt Yvonne, “dat je bijvoorbeeld goed zou kunnen zien dat ik wat had laten doen, voor blauwe plekken, en of  je de fillers zou kunnen zien zitten.”  Maar, zo vertelt ze vrolijk verder, haar zus had het ook al laten doen. Daar was ze zelf bij geweest en Yvonne had gezien hoe precies, en hoe mooi het gebeurde. “Daar kreeg ik het volste vertrouwen in Nadine, dus daar dacht ik maar aan terug. Ik besloot het gewoon aan haar over te laten, want ze is tenslotte kundig genoeg. En als persoon voel ik intuïtief dat ze betrouwbaar en eerlijk is. Daarom wilde ik het ook niet door iemand anders laten doen.”
 
Dat wilde ze vooral niet omdat het eigenlijk verder gaat dan wat opvullen van rimpeltjes alleen; het moet vertrouwd voelen. Zeker op zo’n avond.  “Ik heb al hele lange tijd last van tinnitus, dat zijn vrijwel constante oorsuizingen. In heftige periodes, zoals een tijd geleden bij het ziekbed van mijn vader, wordt dat erger. En wat ik zag in de spiegel beviel me ook niet meer. Mensen zeiden vaker dat ik iets stuurs uitstraalde. Ik zag de veroudering die dat kostte en dat vond ik niet langer bij me passen.

Van tevoren was ik niet echt zenuwachtig, maar die oorsuizingen waren wel wat erger dan anders. Nadat Nadine de behandeling bij me had gedaan zag ik mezelf in de spiegel zoals ik mezelf graag wilde zien.  Jonger, frisser. Ik had ook niet verwacht dat het zó mooi zou worden. Nee, ik had er totaal geen last van dat er mensen keken. Ik was te blij met het resultaat, en terwijl het gebeurde was ik daar totaal niet mee bezig. Ik voelde me in goede handen.”
“Het mooiste is”, merkt ze op, “dat ik zo moet wennen in positieve zin aan mijn jongere gezicht. Mezelf opmaken met vollere lippen is een feestje. En dat ik er zelfs na een vermoeiende dag of inspanning nog goed uit ziet is elke keer weer blijdschap”.
Het állermooiste? Het gevoel dat er aan vastkleeft: “Ik geniet van mijn jongere ik.”
 
Liquid facelift Om volume te creëren maakt Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire gebruik van de nieuwste generatie hyaluronzuur. Al na een uur wordt zichtbaar hoe de jeugdige frisheid in het gelaat is teruggekeerd. Belangrijk is dat de hyaluronzuur op de juiste plekken is aangebracht. Dankzij het gebruik van stompe injectienaalden is de behandeling nagenoeg pijnloos. De kans op blauwe plekken of kwetsuren is dan ook uiterst klein. De injecties worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van de KNMG.
Copyright © 2016 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.