Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Zaterdag 9 januari
Skin Experience day 2016

NG Maastricht en Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire nodigen u graag uit voor onze Skin Experience day 2016. Tijdens deze dag kunt u van 10u tot 15u onder het genot van een hapje en drankje kennismaken met de laatste trends op het gebied van huidverzorging & huidverbetering.
 
Alvast een klein voorproefje van wat u zoal kunt verwachten;
  • Als eerste in Zuid-Nederland passen wij de uit Korea afkomstige Penseeltechniek toe bij permanente make-up van wenkbrauwen. Deze methode is erg bijzonder: met flexibele naaldjes die de huid ontzien wordt pigment heel oppervlakkig in de huid aangebracht. De haartjes worden hierdoor nog fijner getekend in een nog mooiere 3D-techniek.
  • U kunt kennismaken met Lumi 8 ledlicht therapie. Deze behandeling van een uur laat zien dat er binnen een uur een andere huid tevoorschijn komt waarbij allerlei vlekjes, droogterimpeltjes en acne vervagen.
  • Maak kennis met ons revolutionaire huidanalyse toestel, waarmee we iedere huidlaag van uw gelaat kunnen laten zien. Aan de hand van zulke analyses kunnen we u een advies op maat geven en kunt u huidproblemen zelfs voor zijn, dit omdat er op deze manier veel meer te zien is dan met het blote oog!
  • Tevens komen onze lasertechnieken aan bod die huidproblemen als pigmentvlekken, couperose, overbeharing, grove huid, huidverslapping, beenvaatjes, ongewenste tattoos en blauwe vaten in het gelaat kunnen aanpakken.
  • Speciale aandacht wordt er op deze dag ook besteed aan de resultaten die bereikt kunnen worden met de toepassing van hyaluronzuurfillers op rimpels, littekens, volumeverlies en huidverslapping. Belangstellenden krijgen tijdens een intake een duidelijk beeld van de mogelijkheden die hyaluronzuurbehandelingen voor hen kunnen betekenen.
 
Maar dat is nog niet alles; op deze dag herhalen wij weer de succesvolle introducé-actie*. Misschien heeft u een familielid, vriendin of vriend die graag kennis wil maken met ons instituut. Neem hem/haar dan gerust mee. Voor beiden hebben wij dan een interessant aanbod. Voor de behandelingen van NG Maastricht geldt: u ontvangt allebei 25 % korting wanneer u als vaste klant deze introducé meeneemt en beiden een behandeling boekt. Voor de hyaluronzuurbehandelingen van Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire betaalt u beiden 330,- i.p.v. 395,- per spuit, ongeacht de hoeveelheid spuiten die u nodig heeft.
 
Natuurlijk hebben wij deze dag voor bestaande óf nieuwe klanten die alleen komen ook een leuk aanbod**. Wanneer u tijdens de Experience day een behandeling boekt, ontvangt u maar liefst 15% korting op uw behandeling van NG Maastricht. Voor de hyaluronzuurbehandelingen ontvangt u een waardebon van 65 euro.
 
Om het feest compleet te maken: Er is op deze dag ook een tombola in de salon aanwezig. Met uw bezoek maakt u dus altijd kans om schitterende prijzen te winnen.
 
Graag hopen we u te mogen verwelkomen op zaterdag 9 januari!
  
Namens NG Maastricht BV & Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire,
Dunja Wijnands & Nadine Gregoire
 
 
**: Voorwaarde voor beide acties is dat u op die dag ook een behandeling boekt én de behandeling voor 1 maart 2016 heeft plaatsgevonden.

Disclaimer

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze behandelingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren zodat het maximale resultaat behaald wordt. Dat neemt niet weg dat er individuele verschillen zijn in het uiteindelijke resultaat. Factoren als de kwaliteit van uw huid en lichamelijke gesteldheid zijn hiervoor mede bepalend. Tijdens een gratis consult geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van hetgeen u van onze behandeling mag verwachten.
 
Copyright © 2022 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.