Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Drieluik van schoonheid om in te lijsten

Oud worden, wie wil dat niet? Maar dan het liefst mooi oud zijn. Daar is moed voor nodig, want duurzame schoonheid zit niet in een potje. Vraag anders maar aan deze drie vrouwen, die dankbaar en trots terugblikken op hun behandeling bij Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire aan de Jekerweg, randje Maastricht.

Neem Martie Kuik uit Maastricht. Wie meteen haar leeftijd raadt, krijgt een zachte zoen. ,,Wel een zoen van geluk, want tot voor kort liep ik rond met een droevig hondengezicht. Zo erg dat ik altijd een sjaal tegen mijn vooral diep getekende onderkin hield.” Dankzij de liquid facelift schittert Martie als een zonsopgang. ,,De spiegel is weer mijn mooi maatje. oms vragen ze naar mijn leeftijd. Als ik ze dan laat schatten, houden ze het op achter in de veertig, hooguit vooraan in de vijftig.” Een groter compliment kun je deze weer graag geziene oma van 65 jaar niet geven!
Of luister en kijk naar Evi Hermans – Heuts, 56 jaar en een volbloed Maastrichtse. Vol lof is zij over het resultaat van Nadine Gregoire, het gerenommeerde Instituut voor Huidverbetering. ,,Geweldig dat ik dit heb laten doen. Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik mezelf weer. Dat was hard nodig, want voorheen zag ik iemand in de spiegel, die ik niet herkende. Natuurlijk was ik het, alleen zag ik er totaal anders uit dan hoe ik mezelf zag. Inderdaad, je mag best ouder worden, maar je hoeft er niet oud uit te zien.” Haar fraaie gezicht straalt: ,,Ik voel me weer zelfverzekerd. Ik ben weer zoals ik ook echt ben, vol levensvreugde.”


 
Soms kon het leven van Tanya Frissen, 48 jaar jong en uitbaatster van een etablissement in de Maastrichtse wijk Wijckoverkoken. ,,Tijdens een verbouwing van ons eetcafé kregen wij het financieel heel zwaar. Even dreigden we alles te verliezen.”
Als haar jongste tienerzoon op zekere dag opmerkt dat Tanya op oma gaat lijken, zoekt zij de even ervaren als vertrouwde handen van  het Instituut van Nadine Gregoire op. Dankzij de bijzondere schoonheidsbehandeling is haar zelfvertrouwen is nu zelfs zo groot dat Tanya niet langer bevreesd is voor stress. ,,Nu ik er weer natuurlijk mooi uitzie, kan ik wel omgaan met spanning. Ik krijg er geen diepe rimpels meer van. Ik voel me ontspannen en daar maak ik menigeen blij mee.”
Wilt u hun hele verhaal lezen, ga dan naar onze website en kijk onder de kop:” ervaringen klanten”.
Liquid facelift Om volume te creëren maakt Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire gebruik van de nieuwste generatie hyaluronzuur. Al na een uur wordt zichtbaar hoe de jeugdige frisheid in het gelaat is te- ruggekeerd. Dankzij het gebruik van stompe injectienaalden is de behandeling nagenoeg pijnloos. De kans op blauwe plekken of kwet- suren is dan ook uiterst klein. De injecties worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van de KNMG.
 




Copyright © 2015 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.