Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Durfal Tessa voelt zich tien jaar jonger

Zelfs het meubilair moest eraan geloven, zo meedogenloos sloeg het faillissement van hun timmerbedrijf toe, twee jaar geleden. Wat Tessa Raven en haar man Han Bosch ook probeerden, er was geen redden meer aan. ,,Alles wat we samen met hard werken hadden opgebouwd, zijn we in een klap kwijtgeraakt, inclusief twee huizen. Ook een doorstart lukte niet. Uiteindelijk konden we kiezen tussen een nieuw leven in een stacaravan op een of andere camping, of dit huurhuisje hier in Brunssum waar we nu wonen met onze drie kinderen.”
Wakker liggen van de stress. Huilen van ellende. Een zee van tegenslag die zorgde voor diepe groeven, vooral in haar gezicht. ,,Omdat ik van spanning bijna niet meer kon en wilde eten, viel ik sterk af. Zo sterk dat ik nog nauwelijks wangen over hield,” verzucht Tessa,
Ook haar kinderen hoefden maar even te kijken om te zien hoezeer hun moeder leed onder haar afgetobde uiterlijk. Zeker voor een vrouw van bijna 40 jaar. Veel te jong om er nu al zo oud en treurig uit te zien, zo vindt ook haar man Han. Haar tante laat de zon weer schijnen door enthousiast te verhalen over haar aangename ervaringen met het gerenommeerde Instituut voor Huidverbetering van Nadine Gregoire in Maastricht. ,,Daar moest ik per se naartoe om eindelijk eens uit de put van ellende te komen. Natuurlijk heb ik even geaarzeld, want je vertrouwt iemand je uiterlijk toe.” De bijzondere behandeling bij Instituut Nadine Gregoire ervaart Tessa Raven als een openbaring. ,,Al vanaf de eerste kennismaking voelde ik me er welkom en op mijn gemak." Wat ben ik blij dat ik me heb toevertrouwd aan de deskundigheid van haar instituut. Ik kan me weer laten zien zonder nare vragen over mijn uiterlijk.

"Al vanaf de eerste kennismaking voelde ik me er welkom en op mijn gemak"

Liquid facelift Om volume te creëren maakt Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire gebruik van de nieuwste generatie hyaluronzuur. Al na een uur wordt zichtbaar hoe de jeugdige frisheid in het gelaat is te- ruggekeerd. Dankzij het gebruik van stompe injectienaalden is de behandeling nagenoeg pijnloos. De kans op blauwe plekken of kwet- suren is dan ook uiterst klein. De injecties worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van de KNMG.

Nu vragen ze of ik soms ben bijgekomen. Als ik dan heel openhartig vertel welke behandeling me weer gelukkig heeft gemaakt, krijg je twee reacties: dat lijkt me ook iets voor mij, of : dat je zoiets durft!” Durfal Tessa straalt weer. ,,Ik voel me fantastisch. Onze kinderen zien me weer gelukkig wezen. Mijn man moest wel even wennen. Want ik had mijn wangen weer terug. Nu ben ik weer gewoon Tessa.”
Maar dan zichtbaar tien jaar jonger.  
Copyright © 2014 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.