Copy
Geef hier een korte omschrijving van de mail
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Twee vliegen in één klap: rimpels weg met de meest veilige filler en een bloedmooie huid met de PRP.

 
Bij een behandeling met hyaluronzuur ontvangt u nu de PRP behandeling voor slechts € 300,- i.p.v. € 375,-

Behandeling met hyaluronzuur:

Door middel van injectie met hyaluronzuur kunnen rimpels opgevuld en littekens gecorrigeerd worden. Er kan zelfs een facelift op maat gerealiseerd worden Omdat hyaluronzuur zeer precies te doseren is, wordt het resultaat direct mooi. Er is geen downtime. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Alleen tijdelijke fillers, zoals hyaluronzuur, zijn de oplossing voor mensen die er wat jonger uit willen zien. In ons instituut wordt gewerkt met het merk Juvéderm. Dit hyaluronzuur is verder ontwikkeld dan de meeste andere merken en behoort tot de absolute top van de laatste generatie injectables op basis van hyaluronzuur. Ook worden de nieuwste injectietechnieken toegepast  zoals de naaldloze techniek met canules.


PRP behandeling:

De PRP-behandeling is een huidverjongende behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van eigen bloedplasma, oftewel Platelet Rich Plasma-(afgekort PRP). De door een arts of huidtherapeute uitgevoerde behandeling bestaat uit het afnemen van een kleine hoeveelheid van uw eigen bloed, waaruit door middel van een speciale centrifuge het plasma gescheiden wordt van rode en witte bloedcellen.
Dit rijke plasma wordt in de huid geïnjecteerd of ingesluisd.

PRP kan worden toegepast op het hele gelaat en decolleté en is van de meest effectieve manieren van huidverbetering. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw huid weer straalt, dat de poriën vernauwen en dat de fijne lijntjes verdwijnen.

Een bloedmooie huid  is het resultaat door de herstellende kracht van uw eigen lichaam.


Het resultaat van de combinatie hyaluronzuur en de PRP behandeling:

Een jongere en mooiere versie van uzelf komt weer tevoorschijn. We horen cliënten vaak zeggen dat ze er na de behandeling mooier uitzien dan in hun jonge jaren.
Copyright © 2014 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.