Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Mandy: “Nee, dit deed ik voor mij. En ik ben er ontzettend blij mee!”

Mandy, een prachtige, blonde kapster van 30, met een opgewekte stem. Niets herinnert aan het stukje verdriet dat er achter die stem schuilt; toen Mandy vier was, werden al haar tanden donker, en vervolgens getrokken. Pas op haar twaalfde kreeg zij nieuwe tanden. Met haar ‘volwassen” tanden mocht ze even blij zijn,  om die na een ongeluk in het zwembad weer opnieuw donker te zien worden. Dit verklaart waarom Mandy al vroeg onzeker  werd over haar uiterlijk.
 
Je kunt nog zoveel blijdschap in jezelf hebben, als die er niet uit kan door middel van een spontane lach ben je je voortdurend bewust van je uiterlijk.  Zeker als het bewustzijn groeit dat er in je familie wel erg jong veel rimpels verschenen.
“Ik heb al een hele dunne, droge huid van mezelf, die ik ook al zag verslappen. Buiten dat heb ik een overbite, door mijn nieuwe kronen.  Er stoorde me ook iets aan mijn gezicht, ik wist alleen niet wat. Nadine zag het meteen, door mijn overbite was mijn kin ingevallen.  Ik kwam voor een huidanalyse, en eventueel een behandeling voor mijn rimpels, maar het werd een hele kincorrectie zonder te snijden. Dat bracht mijn hele gezicht in een ander perspectief, met meer verhouding.”
Ze was wel een beetje zenuwachtig van tevoren, bekent ze, uit angst een totaal ander gezicht te krijgen. Maar haar perfectionisme herkende dat van Nadine, en vervolgens kon ze haar zenuwen loslaten.
“Omdat er bij mij in verschillende huidlagen  gespoten moest worden, deed het wel wat pijn, ook vanwege mijn nog jonge leeftijd, dan is het onderhuids toch nog wat steviger. Maar omdat ik wist dat ik in goede handen was, kon ik dat loslaten.”
 
 

"Zeker omdat het subtiel gedaan is."

Liquid facelift Om volume te creëren maakt Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire gebruik van de nieuwste generatie hyaluronzuur. Al na een uur wordt zichtbaar hoe de jeugdige frisheid in het gelaat is te- ruggekeerd. Dankzij het gebruik van stompe injectienaalden is de behandeling nagenoeg pijnloos. De kans op blauwe plekken of kwet- suren is dan ook uiterst klein. De injecties worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van de KNMG.
En hoe beschouwde ze het resultaat?
“Ik moest even slikken. Ik was zo gewend  aan mijn ingevallen  kin.  Ik zag dat het ingevallen stuk weg was en alles er veel mooier op geworden was. Toen dacht ik wow!  Mijn kin is zachter, en mijn sombere uitstraling weg. Dat gevoel vertaalt zich weer naar binnen. Mijn onzekerheid is niet verdwenen, daar zit te veel achter. Maar ik vind mezelf er wel mooier uitzien. In mijn kapsalon sta ik ook nog de hele dag voor een spiegel, en daar kijk ik nu blijer in.
Zeker omdat het zo subtiel gedaan is, dat het niemand is opgevallen.
 
Nee, dit deed ik voor mij. En ik ben er ontzettend blij mee!”
Copyright © 2016 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.