Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Désiree Lahou eindelijk bevrijd van haar littekens

Een woud aan crèmepjes, ja zelfs hormoonpillen; kortom nagenoeg alles heeft Désiree  (roepnaam Dees) Lahou uit Maastricht jaar in jaar geprobeerd om haar  vreselijke jeugdpuistjes weg te werken.
Resultaat: nauwelijks nog puistjes, maar wel een gezicht vol littekens. Met peelings en allerlei crèmes probeert zij van haar littekens af te komen. Een heidens karwei van vele jaren, te beginnen op haar vijftiende. ,,Toen kreeg ik een krans van puistjes. Als tiener durf je dan amper de straat op, want je schaamt je zo. Als de puistjes niet op mijn wangen zaten, zaten ze op mijn neus of mijn kin. Heel vervelend en heel pijnlijk. Je mocht ze niet open duwen, maar je hoefde er na het douchen maar even met een handdoek aan te komen en pats, daar had je weer een litteken,” verduidelijkt Dees. Samen met haar moeder loopt de gekwelde Désiree van dokter naar dokter en van specialist naar apotheker. Een van de specialisten schrijft een pil voor waarvan algauw blijkt dat die mannelijke hormonen bevat. ,,Daar ben ik heel snel mee gestopt,” glimlacht ze. En vervolgt, nu opgewekt: ,,Weet je wanneer ik er gaaf uitzag? Als ik terugkwam van een zonvakantie. De zonnewarmte werkte blijkbaar heilzaam voor mijn gezicht.”
Ook al krijgt Dees de acne redelijk goed onder controle, tegen de littekens lijkt geen kruid gewassen. Naarmate de jaren verstrijken, verslappen haar wangen en tekenen de littekens zich nog scherper af. Een blik in de spiegel herinnert Dees aan de afzichtelijke acne.
Net als zij de moed wil opgeven, wijst haar 22-jarige dochter Britt de weg naar het Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire in Maastricht. ,,Omdat mijn dochter al goede ervaringen had met het team van Nadine Gregoire, waar prachtige eyeliner en wenkbrauwen zijn aangebracht , wist ik waar ik met mijn ellendige littekens moest wezen.” Over de beslissing om zich toe te vertrouwen aan de zorg en vakmanschap van het instituut hoeft Désiree dan ook niet lang na te denken. ,,Vanaf de eerste ontmoeting ben ik geweldig begeleid.” Ook de aanpak is veelbelovend. Met een iets dikkere hyaluronzuur worden eerst de wangen en de kaaklijn verstevigd. Vervolgens komt er een fijn naaldje aan te pas om de littekens met hyaluronzuur zodanig ‘uit te deuken’ totdat de huidoppervlakte perfect glad is.

"Omdat mijn dochter al goede ervaringen had met het team van Nadine Gregoire, wist ik waar ik met mijn ellendige littekens moest wezen"

Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire maakt gebruik van de nieuwste generatie hyaluronzuur. Dankzij het gebruik van stompe injectienaalden is de behandeling nagenoeg pijnloos. De kans op blauwe plekken of kwet- suren is dan ook uiterst klein. De injecties worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van de KNMG.
 
Met inzet van strijklicht komt elke oneffenheid te voorschijn zodat met de juiste dosering wordt gewerkt. Eindresultaat: een duurzame puntgave uitstraling waar geen spoor van acne is achtergebleven.
Désiree Lahou, heel blij: ,,Eindelijk ben ik voorgoed bevrijd van mijn acne, ingevallen wangen en littekens, fantastisch toch. Nu kijk ik wel vol trots in de spiegel. Voel me helemaal opgeknapt en representatief.”
Waarom Dees zo lang gewacht heeft om persoonlijke en professionele hulp te zoeken? Diepe zucht: ,,Jarenlang heb ik altijd meer voor anderen dan voor mezelf gezorgd. Na de tip van mijn dochter Britt dacht ik: en nu ben ikzelf aan de beurt. Voor mijn vijftigste ben ik van mijn misère af.”
Désiree is mooi op tijd. Want eind dit jaar wordt ze 50 jaar.
Copyright © 2015 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.