Copy
Dit is de nieuwsbrief van de honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55.

Hallo <<Voornaam>>

Bij deze de nieuwsbrief van Uitsmijters '55 (11/2013)

Beste <<Voornaam>>,

bij deze de eerste versie van de vernieuwde nieuwsbrief. Een mooie layout en verder alle gemakken die een echte nieuwsbrief moet hebben. De leden krijgen deze nieuwsbrief standaard, maar in de nabije toekomst is het voor iedereen mogelijk zich te abonneren op deze nieuwsbrief via de website. Veel leesplezier.

Reserveer alvast in je agenda 18 januari 2014.

Nieuwe secretaris Uitsmijters ’55

Per 1 Oktober is Esther Laurens onze nieuwe secretaris en we heten haar van harte welkom. Esther heeft de taken overgenomen van Olga Patty die dit het afgelopen seizoen prima heeft gedaan en waarvoor onze dank.
 

Penningmeester gezocht

Nel Bekhuis heeft aangegeven te stoppen met het penningmeesterschap van de Uitsmijters ’55 en daarom zijn wij met spoed op zoek naar een nieuwe penningmeester m/v.
We zijn op dit moment bezig om een online ledenadministratie programma te testen en hierdoor de taken van de penningmeester nog verder te verbeteren en te vergemakkelijken. Heb je interesse en wil je de club helpen neem contact op met Tim Zitter.  voorzitter@uitsmijters55.nl


Afgelopen seizoen

Beeballers

De beeballers hebben afgelopen seizoen geen competitie gespeeld, wel het indoortoernooi TTT en oefenwedstrijd. Zelfs hebben ze enkele competitie wedstrijden mogen meespelen met de Giants uit Hengelo om zodoende speelervaring op te doen. Op trainingen nemen vaak beeballers vriendjes & vriendinnetjes mee. Soms staan er zelfs wel 10 spelers op het veld wat de trainingen leuker maakt. Mijn dank gaat uit naar de inzet van ouders ivm de bereidheid om af en toe de training over te nemen en samen het vervoer te verzorgen.

Pupillen

Een leuk seizoen gedraaid met spannende wedstrijden. De spelers zijn gegroeid in techniek & tactiek. Het seizoen afgesloten met een gezellige film-avond & ‘sleepover’  in ons clubhuis. Mijn dank gaat uit naar de ouders die dit seizoen weer mogelijk hebben gemaakt ivm begeleiding, kantine & vervoer. Ik wens de pupillen die overgaan naar het aspiranten team succes en veel speelplezier.

Aspiranten

Seizoen 2013 zit erop, als eerste willen we Paul Sommer als begeleider en scorer bedanken. Daarnaast bedank ik alle ouders voor de bar en rijdiensten en ja waar we niet zonder kunnen zijn de spelers, als tweede geëindigd in een heel mooi seizoen waar we toch lang hebben kunnen meespelen voor het kampioenschap. Helaas niet gelukt maar echt, het was een geweldig 2013. Op naar 2014.

Junioren

De junioren zijn het afgelopen seizoen samen met hun coach Henri Meulenkamp de competitie begonnen. Het ging lang niet altijd makkelijk. Vaak was er ''personeels gebrek''. Toch hebben ze ondanks de tegenslagen de competitie afgemaakt. We hopen dat  we de jongens die afscheid van het team genomen hebben, toch nog eens op het veld zullen zien.

Recreanten

Het recreanten team heeft ook dit jaar aan twee toernooien deelgenomen. Op beide toernooien was de sfeer voortreffelijk. De organisatie was zeer goed en dus werden er vele leuke wedstrijden gespeeld. Op het toernooi van de Centrals in de Bilt zijn we tweede geworden en op het lastminute toernooi in Hengelo hebben we ook de tweede plaats behaald. Ja de oudjes doen het nog goed en gaan ook volgend jaar weer deelnemen aan toernooien. Aan ouders de oproep; kom eens een training bijwonen. Zo leert ook u de regels die bij onze sport hoort en de kinderen zullen het fantastisch vinden als hun Vader of Moeder ook een Balletje gooit en slaat.

Sponsorkliks

Begin dit jaar zijn we gestart met Sponsorkliks. Met Sponsorkliks kun jij je club sponsoren zonder daarvoor iets te betalen. Elke aankoop bij een van de bedrijven die aangesloten zijn levert Uitsmijter '55 een commissie op terwijl je zelf de normale prijs betaalt. Het is simpel en zeer lucratief voor de club. Het begint zijn vruchten af te werpen, maar het kan veel beter.
Er zijn al enkele personen die de club op deze manier hebben gesponsord, waarvoor onze dank. In onderstaande tabel kun je zien dat dit potentieel al veel oplevert. Dus de volgende keer als je online een artikel bestelt doe dit dan via Sponsorkliks en kijk of jouw winkel erbij staat.Kijk voor meer informatie op de website.

Wel Winnen He!

welwinnenheHoe kan je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd?
Bestel nu uw kaarten voor de theatervoorstelling 'Wel winnen, hè!' versie ouders. Een geheel nieuwe voorstelling, speciaal voor ouders van jeugdleden van sportclubs.

'Wel winnen, hè!' - versie ouders - is een humoristische theatervoorstelling met onder andere Kim Scheerder en Bas Grevelink (van de Comedytrain en de musical Joseph), onder regie van Aike Dirkzwager. Een heerlijk avondje uit in het theater!

In de voorstelling volgen we 24 uur het gezin van Lisa en Bas, van het ontbijt zaterdagmorgen tot en met het ontbijt zondagmorgen. Hun drie kinderen spelen die zaterdag ieder een wedstrijd: Sander (12) gaat voetballen, Anne (8 jaar) turnen en Mathijs (7 jaar) tennissen. Dat betekent een hoop stress, want het is veel geregel en gedoe (terwijl de kinderen best druk zijn...) en Lisa en Bas willen graag dat hun kinderen winnen. Daar komt nog eens spanning in hun relatie bij. Zeker als het bestuur van de voetbalclub twijfelt of ze Bas nog wel wil als coach en Lisa hem verwijt dat hij zich niet wat aanpast.

In het Theaterhotel in Almelo kunt je de voorstelling bezoeken op 16 januari 2014.  Kijk voor meer informatie op welwinnenhe.nlVolgende nieuwsbrief

In de volgende nieuwsbrief o.a. meer info geven over de huidige perikelen rond het veld. Je hebt waarschijnlijk al e.e.a. gelezen in de krant of op de site.
Volg ons op Twitter | Volg ons op Facebook | Volg ons op Google+ | Volg ons op Instagram | Mail aan Vriend 

Copyright © 2013 Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55, alle rechten voorbehouden.
unsubscribe van nieuwsbrief | aanpassen nieuwsbrief abonnement