Copy
Dit is de nieuwsbrief van de honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55.

Hallo <<Voornaam>>

Bij deze de nieuwsbrief van Uitsmijters '55 (12/2013)

In deze nieuwsbrief


BelangrijkPenningmeester gezocht
We hebben nog geen aanmeldingen binnengekregen. We zoeken dus nog steeds met spoed een nieuwe penningmeester. Help de club.

Sponsorkliks
Veel kerstcadeau's worden via internet besteld, dus denk aan Sponsorkliks en steun je club gratis

18 Januari
De clubdag. We verwachten natuurlijk alle leden, maar ook familieleden zijn van harte welkom.
 
Prettige Kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

Nieuwe Outfit

Het is eindelijk zover, in 2014 gaan we in een nieuwe outfit aan de competitie beginnen. Er zijn nieuwe logo's ontworpen voor het shirt en de pet. De eerste petten zijn al binnen en zien er fantastisch uit met een 3D logo aan de voorkant. De petten worden speciaal in Amerika gemaakt. De eerste proefdruk van het shirt is in de maak en wordt in de eerste week van januari verwacht.

Eastpro in Enschede is de leverancier van onze nieuwe pakken. Hier kunnen toekomstige leden ook hun honkbalpak kopen. Voor de huidige leden gaan we de gezamenlijke inkoop organiseren. Hier hoor je in januari meer van. Ook de definitieve prijzen zijn dan bekend.

Hoe ziet het nieuwe tenue er nu uit ... Dat blijft nog even een verassing. Op de Clubdag 18 Januari zullen we het nieuwe tenue presenteren. We houden de spanning er nog even in. 
 

Clubdag 18 Januari

Mocht je deze datum nog niet hebben gemarkeerd in je agenda, dan dit meteen doen. Op 18 Januari houden we vanaf 16.30 uur een gezellige clubdag waar je bij moet zijn en neem je familie mee. Wat is er in ieder geval te beleven:
  • Presentatie van het nieuwe Uitsmijters '55 honkbal tenue
  • Verloting met prachtige prijzen
  • Onbeperkt saté eten voor een lage prijs (zeer lekker, getest door de recreanten)
Jullie krijgen nog een separate uitnodiging via de mail met een aanmeldingsformulier voor het onbeperkt saté eten. We moeten natuurlijk wel weten hoeveel saté stokjes er op de gril moeten. Dus,
tot 18 januari
 

't Maatveld

Update locatie perikelen.

Voor de zomervakantie heeft een afvaardiging van jullie bestuur een gesprek gehad met wethouder van Marle.  Het was de bedoeling een kennismakingsgesprek te hebben maar één en ander liep anders. Uiteindelijk werd het een slecht nieuws gesprek. Er werd gezegd dat 'ons' Maatveld zou verdwijnen als sport locatie en dat er ook geen geld was ons te herlocaliseren. Erg zuur natuurlijk.

Intussen heeft het bestuur de nodige actie ondernomen. Met een afvaardiging van het Sportbedrijf en de politieke partij D'66 werd tot nu toe onze veld- problematiek besproken. Het sportbedrijf denkt actief mee over en nieuwe locatie, al kunnen ook zij geen ijzer met handen breken. Ze zijn zeer begaan met ons en hebben zelfs met grote inspanning ervoor gezorgd dat we de Beeball subsidie hebben gekregen. Ook een subsidie voor  kader opleidingen zit in de pijplijn mede dankzij de medewerking van de mensen van het sportbedrijf.  Eric Busschers en Sigrid Kuizenga zijn hiervan de grote aanjagers.

De politieke partij D'66 gaat in een brief de gemeente ( wethouder van Marle) vragen om de gemaakte afspraken met ons bestuur  op papier te bevestigen . Ook gaan zij de gemeente aanspreken wat zij er aan denken te gaan doen om onze toekomst qua veld zeker te stellen.

Zoals jullie kunnen lezen is er veel bedrijvigheid achter de schermen om ervoor te zorgen dat honkbal in Almelo niet zal verdwijnen. Uitsmijters roept zijn leden op veel reclame te maken voor onze club en onze sport. Laat zien dat je een Uitsmijter bent !

We gaan ervoor.
  
“SponsorKliks, Copyright © 2013 Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55, alle rechten voorbehouden.
unsubscribe van nieuwsbrief | Aanpassen nieuwsbrief abonnement