Copy
Dit is de nieuwsbrief van de honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55.

Hallo <<Voornaam>>

Bij deze wordt je uitgenodigd voor het 60 jarig jubileumfeest van Uitsmijters '55 


Feest op 7 juni voor iedereen

Uitsmijters ’55 bestaat dit jaar zestig jaar. De Almelose honk- en softbalvereniging is er een met historie. Veel valt er over de club te vertellen, maar bijna alles is al eens op schrift gezet door oud-bestuurslid Nico van der Woude en hier te lezen. De hoofdpersonen in zijn verhaal zijn er niet meer allemaal. Maar Uitsmijters ’55 hoopt dat veel van de nog levende, actieve en niet meer zo actieve (oud)leden 7 juni hun opwachting maken. Bijvoorbeeld bij de honkbal- wedstrijden van oud-leden tegen de huidige jeugd.

Een demonstratiewedstrijd van het Nederlands Herenteam Slowpitch is het hoogtepunt van het jubileum van honk- en softbalvereniging Uitsmijters ’55, op zondag 7 juni. Sportpark ’t Maatveld is dan het toneel van topsport, muziek, spel en kraampjes met lekker eten en drinken. Oftewel: feest! Iedereen is dan ook welkom vanaf 12.00 uur tot 17:00 uur.
 

Besloten feest meld je aan!

Leden, ouders/verzorgers van jeugdleden, oud leden en Sponsors zijn uitgenodigd voor het besloten feest dat aansluitend, vanaf 17.30 uur, aan de openbare feestactiviteiten zal plaatsvinden. Je kunt je voor dit avondfeest via het AANMELDINGSFORMULIER inschrijven.
Indien je ook wilt deelnemen aan het chinese buffet kun je dit separaat aangeven. De kosten zijn €6.50 per persoon.
 

Op zoek naar oud leden

We zouden het natuurlijk leuk vinden als vele oud leden dit jubileum met ons vieren. Helaas zijn velen van hen uit beeld geraakt en hebben we ook geen adres of e-mail gegevens van hen. Help ons daarom deze oud leden te lokaliseren en brengt dit mooie feest onder hun aandacht. Verwijs ze naar onze site www.uitsmijters55.nl of geef de gegevens door via e-mail jubileum@uitsmijters55.nl
 

Zonder hulp geen mooi feest

Om de activiteiten voor ons jubileumfeest in goede banen te leiden, hebben we natuurlijk hulp nodig. Iedereen die Uitsmijters '55 een warm hart toedraagt en wil helpen op 7 juni kan het HULPTROEPENFORMULIER invullen. We hebben je hulp echt nodig en vele handen maken licht werk, dus meld je aan.
 
Uitsmijters55.nl
  
“SponsorKliks, Copyright © 2015 Honk- en softbalvereniging Uitsmijters '55, alle rechten voorbehouden.
unsubscribe van nieuwsbrief | Aanpassen nieuwsbrief abonnement