Copy
Bine v-am regasit pentru un nou newsletter CASA JAD. 
View this email in your browser

INFORMEAZA-TE!

O noua serie de newslettere din partea CASA JAD cu scopul de a te informa despre sanatatea familiei tale si cum sa o mentii pentru a te bucura de o viata frumoasa si plina de energie. 

Azi: Ingredientele toxice din pasta de dinti pe care trebuie sa le eviti

 

Dragi prieteni, incepem astazi o noua serie de comunicari cu scopul de a va aduce in atentie informatii care ne afecteaza viata zi de zi. Astazi, despre ceva ce consumam zi de zi, chiar de mai multe ori pe zi: pasta de dinti. 
Pasta de dinti din comert, care se gaseste pe rafturile tuturor magazinelor. Un produs pe care il folosim zi de zi, de mai  multe ori pe zi.

Si va punem intrebarea: Stiti cumva ce au in comun pasta dvs. de dinti si otrava de sobolani?Va spunem noi: o substanta numita Sodium fluoride, unul din primele ingrediente pe lista de ingrediente de pe pasta de dinti. O substanta puternic toxica despre care vorbim imediat. 

!!!!  Toate marcile recunoscute de pasta de dinti (Colgate, Aqua Fresh, Sensodyne, Crest etc) contin substante toxice pentru sanatatea umana, cum ar fi: sodium fluoride, propylene glycol, sodium laurel sulfate, sodium saccharin, polyethylene.


Propylene glycol este un agent chimic utilizat in industrie ca agent de umezire (antigel).

Sodyum laurel sulfate este un detergent extrem de toxic folosit ca degresant pentru motoare, in produsele de curatare a parchetului sau ca detergent de spalat masinile.  
Il veti gasi peste tot in produsele care fac spuma: gelul dvs. de dus, samponul, pasta de dinti, detergentul dvs. de rufe.

Studiile realizate de University of Georgia Medical College din USA arata ca aceasta substanta intra in organismul uman (ochi, creier, inima, plamani) si ramane acolo, producand efecte pe termen lung: cataracta, caderea parului, infectii ale pielii, cancer, probleme de inima.

Pregatiti pentru o provocare?
Faceti o incercare si cititi care sunt primele ingrediente ale acestor produse din baia dvs.: sampon, gel de dus, detergentul de rufe. Veti gasi garantat SLS - Sodyum Laurel Sulfate. 


Sodium saccharin este utilizat in mod uzual ca otrava pentru sobolani. Se pune in pasta de dinti ca si indulcitor. V-ati intrebat vreodata de ce pe tubul de pasta de dinti scrie: "A nu se lasa la indemana copiilor, Incetati utilizarea daca apar iritatii, Nu se recomanda copiilor cu varsta mai mica de 7 ani, incetati utilizarea daca apar iritatii." ?Tocmai din cauza acestor substante cancerigene care, folosite zi de zi, creeaza un grad de toxicitate in organism alarmant.

Va intrebati cumva:
Cum scap de aceste ingrediente toxice daca ele sunt in toate produsele de pe raft?


Pentru a face o schimbare in viata dvs., incepeti astfel:

1. Cititi intotdeauna ingredientele de pe produsele pe care le consumati
2. Daca ingredientele suna ca si cum sunteti la ora de chimie din liceu, inseamna ca nu e bine.
3. Cumparati doar pasta de dinti cu ingrediente naturale pentru dvs. si copiii dvs. (puteti gasi la magazinele naturiste)
 
Spor in toate si sa ne vedem cu bine la CASA JAD!
www.casajad.ro 

SHOWROOM CASA JAD
Strada Aurel Vlaicu nr. 39 
(intersectia cu Bd. Dacia)

Vanzari Produse: 0729 906 148
Telefon Franciza: 0728 488 884
Email: office@casajad.ro

http://us7.forward-to-friend.com/forward?u=98fc13e096f6a2a11674eb7fd&id=b9a5fb5255&e=[UNIQID]

Dati mai departe si celor dragi daca considerati aceste informatii interesante!

Pe saptamana viitoare!

Acest newsletter a folosit informatii din articolul http://www.1001vegetarieni.ro/spotlight/substantele-daunatoare-din-pasta-de-dinti si isi exprima recunostinta pentru platformele de comunicare care propaga informatii de real ajutor pentru consumatori.

Facebook
Facebook
Email
Email
Website
Website
YouTube
YouTube
Copyright © 2018 CASA JAD, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp