Här är månadens nyhetsbrev från Beach Center!

BEACH 2017 ÄR HÄR

Nu är nya året igång, aktiviteter i Beach Center rullar på och bokningstrycket börjar öka. Göteborg Beachvolley Clubs träningar drog igång denna veckan och vi har många nya nyfikna Nybörjare på söndagar som vill ta sitt spel ett litet steg längre - Kul!

Du lär inte missa det nya utseendet på shoppen när du kommer till oss. Vi har fräschat upp receptionen för att du tydligare ska kunna se alla snygga prylar som är till salu.

Välkommen!


LUNCHSPEL

Varför sluta med något som är populärt och uppskattat? Vi fortsätter självklart med lunchspel även under 2017. Käka lunch hos oss och få en timmes gratis spel i sanden i samband med lunchen. Lunchserveringen är öppen kl. 11.00-14.00 på helgfria vardagar. Varmt välkommen!

Till Lunchmenyn och övriga menyer

 

FRUKOSTSPEL ONSDAG OCH FREDAG

Samla kollegorna eller vännerna och starta dagen på Beach Center.

Vi dukar upp en enkel frukost som avnjuts med panoramavy över planerna. Spela Beachvolley eller varför inte besöka vårt gym, Beach Fitness och kör ett pass 07.00-08.00. Frukosten serveras fram till klockan 09.00.

PRISER:

  • Beachvolley 07.00-08.00 60 kr (medlemmar i GBC betalar 50 kr) per person. Frukost 08.00-09.00 ingår i priset.
  • Gym 07.00-08.00 80 kr Frukost 08.00-09.00 ingår i priset. Har du gymkort betalar du endast 45 kr om du vill lägga till frukost efter passet.SAMARBETE MED UBER

Beach Center har inlett ett samarbete med Uber. När du reser till eller från Beach Center med Uber uppge “BEACHCENTER” så erhåller du 150:- rabatt på din resa. Gäller endast vid 1 tillfälle för nya användare av Uber.

                                               
 

VECKANS LUNCH

Veckans lunch serveras kl. 11.00-14.00 i Beach Cusine. Denna veckan återstår godingar som Färsbiffar med dijon och vitlök samt Fiskgryta. Se hela veckans meny här.

Som vanligt spelar du också gratis en timme i sanden om du äter lucnh hos oss. Boka gärna i förväg så att vi vet att ni kommer, 031-475282.

Alla våra menyer hittar du på vår hemsida: Beach Cuisine - menyer

 


STANS SKÖNASTE AFTER WORK

Varje fredag hela vintern är det After Work på Beach Center. Enkel buffé serveras för 49 kronor i vår Beach Bar från kl. 17.00. Njut av god mat och dryck i vår mysiga Beach Bar eller passa på att boka en bana och spela beachvolley i samband med besöket.

JANUARIKAMPANJ GYM

Vill du börja träna på gym? Söker du efter ett nytt gym att träna på för att få ny energi och motivation?

Beach Fitness är ett mysigt och familjärt gym som ligger mitt i Kvibergs snabbväxande idrottscentrum. Gymmet är fullt utrustat med konditionsmaskiner, fria vikter, kettlebells och stretchyta. Självklart ingår även bastu. Förutom gym och relax kan du även passa på att äta en bit mat i restaurangen, få energi och sol i världens största beachvolleyhall eller ta en god drink i vår Beachbar.

Under januari månad kan du teckna gymkort för endast 150 kr i månaden.

Läs mer om vårt gym, priser och öppettider här: Beach Fitness


RELAX MED HÄRLIG ATMOSFÄR

I Beach Centers relax finner du en härlig atmosfär med bord, stolar, solsängar och en glasklädd bastu. Relaxens panoramafönster ger dig en fin utsikt över Beach Centers Riviera (våra utomhusplaner), medan du tar det lugnt i värmen. I relaxen finns två mindre omklädningsrum med dusch.

  • Abonnera för ditt sällskap
  • Utsikt över rivieran
  • Kombinera med mat och spel

Relaxen är öppen för medlemmar i Göteborg Beachvolley Club och kunder som tecknat gymkort hos Beach Fitness. Relaxen går även att boka för 500 kr/h eller kombineras med något av våra eventpaket.

Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2017 Beach Center, All rights reserved.

Du får det här mejlet då du godkänt E-postutskick i samband med att du skapade ett konto på beachcenter.se. Har du några frågor, hör gärna av dig till oss på info@beachcenter.se

        

Vill du inte längre få nyhetsbrev en gång i månaden?
Uppdatera dina inställningar eller avsluta prenumeration.