Copy

Nieuw seizoen, nieuwe kansen

Zon, een lekker temperatuurtje, vrolijke mensen... de lente zit in de lucht!

Wagenbouw heeft er zin in, we zijn al goed op stoom in dit nieuwe jaar en leggen alweer de laatste hand aan een aantal grote projecten. Gelukkig komen er ook weer nieuwe uitdagingen aan, dus geen tijd om stil te zitten!

Veel leesplezier...

"Vliegende start"

Het jaar is vliegend van start gegaan met een uitdagend project voor KLM op Schiphol.

Niet alleen voor onze heren van de uitvoering een uitdaging door de strenge veiligheidseisen die terecht van kracht zijn op en om de luchthaven, maar ook voor onze onderaannemers.
Het industriële design en de hoge kwaliteitseisen hebben een mooi resultaat opgeleverd met een zeer tevreden opdrachtgever.
 

Sterk in de zorg

De zorg is binnen Wagenbouw een sterk ontwikkelde tak van sport. De hoge kwaliteitseisen en de vaak complexe techniek passen goed bij onze cultuur.

Onlangs mochten wij voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis een tijdelijk gebouw opleveren voor de afdeling radiologie. Naast speciaal gefabriceerde bouwkundige aansluitingen is ook een lift in het gebouw opgenomen.

 

Realisatie tijdelijke 'Ruimte' Esa Estec

Dat de Europese ruimtevaart organisatie hoge eisen stelt aan zowel productkwaliteit als aan organisatietalent zal iedereen duidelijk zijn. Wagenbouw is al jaren een partner voor deze dynamische organisatie en mag wederom in korte tijd een semi-permanent kantoorgebouw opleveren. 
Een uitdaging, maar dat is wat we leuk vinden!

lees verder

 

Bedrijf van de maand:   Mo's design

Nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken! 

Voor onze huisstijl vertrouwen wij op de creativiteit van Monique Smokers van Mo's design. Elke keer weer, weet zij precies wat wij willen uitstralen. Fris, dynamisch, modern en betrouwbaar. kenmerken welke zeer zeker voor Mo's Design gelden.

bedankt! En laten we nog veel mooie dingen bedenken.

website

Zet in je agenda! Aanmelden gratis toegang

Support, een evenement dat u niet mag missen. Support is de grootste beurs en leukste in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen. Support biedt u zicht op de nieuwste trends en technieken. Compleet, branchebreed en representatief. 

aanmelden