Copy

De schouders eronder!

Het jaar 2016 is alweer 3 weken van start, de dagen lengen en we hebben de kerstdagen en oud-en-nieuw achter ons gelaten. Met andere woorden: 'Het leven herneemt zijn gewone gang'.
Dit geldt ook voor Wagenbouw en we kunnen wel zeggen dat 2016 vliegend van start is gegaan. Een goed gevulde orderportefeuille voorspellen een veel belovend jaar! We houden u graag op de hoogte!

Veel lees plezier!
 


 

Spoed in Nieuw-Vennep

In de kerstvakantie heeft Wagenbouw een noodlocatie voor de bovenbouw (groepen 6, 7 en 8) van basisschool 't Venne in Nieuw-Vennep mogen realiseren. Het gebouw is in 3 dagen (!) neergezet en bestaat uit 2 verdiepingen met daarin 6 lokalen.
Omdat dit in de kerstvakantie met grote snelheid neergezet kon worden, kost het de leerlingen niet zoveel lesdagen om te verhuizen...lees verder

Met lichamelijke beperking
thuis blijven wonen

Regelmatig krijgen we opdracht voor een WMO-unit, om bij lichamelijke beperking toch thuis te kunnen blijven wonen.
Onlangs mochten wij weer een mooie unit plaatsen voor een mevrouw met ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose), een progressieve ziekte van de zenuwcellen, die de spieren aansturen. Hierdoor is het mogelijk om op de begane grond te slapen, douchen en verzorgd te worden, lekker thuis!

Realisatie "tijdelijkkantoor" Esa Estec

Dat de Europese ruimtevaart organisatie hoge eisen stelt aan zowel productkwaliteit als aan organisatietalent zal iedereen duidelijk zijn. Wagenbouw is al jaren een partner voor deze dynamische organisatie en mag wederom in korte tijd een semi-permanent kantoorgebouw opleveren. 
Een uitdaging, maar dat is wat we leuk vinden!

 

   Bedrijf van de maand: Martens kantoorinrichting

Voor de inrichting van tijdelijke huisvesting is de fa. Martens al sinds jaar en dag onze vaste partner. Goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat zijn wat ons betreft kenmerken welke van toepassing zijn op de organisatie van John Martens. 
Wij bedanken alle medewerkers van fa. Martens voor hun inzet.

website