Copy

Beste lezer,

Na een overwegend mooie zomer, zitten de meeste vakanties er weer op. Wij hopen dat u uitgerust bent en er net als wij weer veel zin in heeft.
Dit is alweer de 7e nieuwsbrief van dit jaar. Wederom met nieuws wat wij graag met u delen.
Veel leesplezier! Managementteam Wagenbouw

Sint Franciscus kijkt tevreden terug op 15 jaar gebruik van de tijdelijke huisvesting.

Na een lang proces van verbouwen heeft de op het dak geplaatste tijdelijke huisvesting zijn functie vervuld. Aan Wagenbouw is daarom opdracht gegeven om de modulaire huisvesting van het dak te verwijderen.
Een grote uitdaging, omdat processen in het ziekenhuis onder geen enkele voorwaarde verstoord mochten worden. De werkzaamheden zijn.......lees verder.

Modulaire daklozen opvang in Spijkenisse

Opnieuw een succesvolle inschrijving! Ter vervanging van een verouderde tijdelijke huisvesting, waar de gemeente Spijkenisse daklozen in opvangt, zal de komende weken een semi-permanente accommodatie worden geproduceerd en opgeleverd. Het gebouw bestaat uit 16 modules met een prefab betonnen vloer.

 

"live Chat" als extra service op de website!

Om bezoekers op onze website beter van dienst te kunnen zijn, hebben we sinds enige tijd een "live chat" pop up ingesteld. Hiermee willen wij bezoekers persoonlijk helpen de weg te vinden bij hun zoektocht naar tijdelijke huisvesting.
Natuurlijk is dit vrijblijvend. Indien niet gewenst kan de pop up altijd worden weg geklikt!
Wij zijn benieuwd wat u ervan vindt......

De winter mag 17 oktober beginnen!

17 oktober is de geplande oplevering van een nieuw verblijf voor de winterdienst van de gemeente Rotterdam. Het betreft een opdracht voor nieuwbouw van ruim 200m2 semi-permanent gebouw. Bijzondere eisen zijn er o.a. aangaande de conservering door het contact met de zoutopslag. Tevens zal er een overdrukinstallatie in het gebouw worden aangebracht.