Copy

En dan is het weer December.....


De tijd lijkt ieder jaar sneller te gaan. Hoe komt dat toch? Waarschijnlijk doordat we te veel dingen te doen hebben in te weinig tijd? Of gewoon omdat we het naar ons zin hebben?  Wij gaan voor het laatste.  2016 was een dynamisch en voor ons succesvol jaar. Hard gewerkt en veel plezier gehad. En daar gaat het om. Op naar 2017!

veel lees plezier.

twee zorgprojecten Stichting Aafje Ridderkerk


In opdracht van de Stichting Aafje is Wagenbouw in Ridderkerk begonnen met de bouw van twee tijdelijke woon-zorg gebouwen. Voor 5 jaar zullen cliënten van 't Ronde Sant verblijven in een twee-laags gebouw en voor een periode van ca. 2 jaar zullen bewoners van Reyersheem in een drie-laags gebouw verblijven. Tijdelijke, maar permanent aanvoelende gebouwen. Door de grondslag is het noodzakelijke de gebouwen middels 19 meter langen betonpalen te onderheien.

meer zorgprojecten.....

VCA** certificering een feit!


En daar zijn we best trots op. Bewust omgaan met veiligheid is natuurlijk vanzelfsprekend. Zeker in een groeiende onderneming met veel dynamische processen hechten wij er veel belang aan dat er zo veilig mogelijk wordt gewerkt. Terecht wordt deze zwaardere certificering ook steeds vaker door opdrachtgevers geëist.  Iedereen bedankt voor de medewerking en.....gefeliciteerd!
 

IJsselland ziekenhuis, volop in beweging.


Als het gaat om logistiek, dynamiek, verandering, innovatie en improvisatie, is er geen bedrijf zo hectisch als het ziekenhuis bedrijf. Hierop is onze opdrachtgever het IJsselland Ziekenhuis uit Capelle aan den IJssel geen uitzondering. Een kleine ondersteuning zijn de geleverde units, welke door het ziekenhuis gefaciliteerd worden aan diverse onderhoudsbedrijven.

meer ziekenhuizen.........

 

Bedrijf van de maand: Cinemato Media


Cinemato Media is gespecialiseerd om verhalen en complexe informatie in heldere video en animatie te profileren en uit te leggen. Op dit moment voeren zij onze opdracht uit om in een korte bedrijfsfilm te laten zien wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Erg leuk om dit creatieve proces te volgen. We zijn dan ook zeer benieuwd naar de première!

U ontvangt deze e-mail omdat u zich hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Klik hier om u af te melden.