Copy

Een nieuw jaar


Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Dat is toch altijd wel het gevoel bij het begin van een nieuw jaar. De meter staat weer op nul en vol enthousiasme spreken we allemaal onze goede voornemens uit. Onze goede voornemens? Doorgaan op de ingeslagen weg. De weg van succes en vooral veel vreugde!

veel lees plezier.

Opnieuw een 'Skaeve Huse' project.


Na eerdere projecten in Tilburg en Almere zijn we er opnieuw in geslaagd een opdracht voor realisatie van een zogenaamd 'Skaeve Huse' project binnen te slepen. Deze keer is het Rotterdam. Er zullen 11 Skaeve Huse geplaatst worden en 1 beheerderswoning, lees meer... 

Conceptontwikkeling 'basic' Wmo-unit


Thuis blijven wonen met een beperking vraagt in veel gevallen om woningaanpassingen. Wagenbouw is al jaren specialist in het aanbouwen van slaapkamer/sanitair voorzieningen, de zogenaamde WMO-unit. Om de vraag voor korte huurperiodes te kunnen blijven voorzien, is een meer gestandaardiseerde WMO-unit ontwikkeld. Met behoud van de Wagenbouw kwaliteit is deze unit prettig geprijsd en uit voorraad leverbaar.

Inmiddels zijn de eerste twee in productie en zijn vanaf half maart beschikbaar.

Prestige project Esa Estec


Inmiddels zit de paalfundering in de grond. Op 22 februari wordt de eerste module 'feestelijk' geplaatst, en zal binnen enkele dagen het 4 laagse casco van het kantoorgebouw wind en waterdicht staan. Inmiddels is ook het inrichtingsontwerp van Olivier Architecten in opdracht gekregen. Hiermee wordt het niet alleen aan de buitenkant een mooi gebouw, maar is ook het interieur  heel bijzonder.

Bedrijf van de maand: Bureau BM


Wij zijn dit jaar gestart met een nieuwe geavanceerde manier om onze offertes uit te brengen via de online applicatie van Offery. Een aanbiedingsmodule waarbinnen op kwalitatief hoog niveau niet alleen de offerte wordt aangeboden maar ook ons bedrijf breed gepresenteerd kan worden. Wagenbouw heeft kwaliteit hoog in het vaandel en met offery is hiermee weer een stukje kwaliteitsverbetering toegepast. Met dank aan Bert de Winter van Bureau BM uit Sliedrecht. 

U ontvangt deze e-mail omdat u zich hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Klik hier om u af te melden.