Copy

Nieuwe kansen in de 2e helft!
Met de vakantie nog vers in onze gedachten, zijn we inmiddels weer terug in het dagelijkse ritme. Hoewel het vakantiegevoel wat langer blijft hangen met dit prachtige weer, zijn wij toch weer op van goede zin om te "knallen" in de 2e helft! Dat kunnen wij niet alleen, daar hebben wij u bij nodig, dus schroom niet en zet ons gerust aan 't werk. Wij staan graag voor u klaar!

veel lees plezier.

Opdracht Opella Bennekom


Bij "Het Baken" in Bennekom staat al twee jaar een gebouw van Wagenbouw naar alle tevredenheid. Opella is zelfs zo tevreden, dat Wagenbouw ook voor de benodigde flinke uitbreiding de opdracht heeft gekregen...lees verder

Nieuwe CU-units


Veel industriële bedrijven (uit de regio) zijn bekend met de CU-units van onze verhuurvloot.  Eind vorig jaar hebben wij u bericht, dat er nieuwe units besteld waren en in de loop van dit jaar geleverd werden. Wij zijn trots u te kunnen melden, dat vorige week de laatste units van deze nieuwe serie geleverd zijn, klaar om ingezet te worden voor uw (tijdelijke) huisvesting.

Nieuwe inzet Wmo-unit


In de vakantie hebben wij deze mooie occasion Wmo-unit opnieuw kunnen inzetten in Zwolle. Deze unit bestaat uit enkel een natte cel, maar er zijn uiteraard veel meer mogelijkheden qua afmetingen, indeling en uiterlijk van onze Wmo-units. Zo is er voor iedereen een ideale unit te realiseren!

Bedrijf van de Maand: Zeggelaar installatietechniek


"Zeggelaar maakt het waar"

Al jaren is Zeggelaar onze vaste partner voor de elektrotechnische installaties van onze gebouwen. Zij bieden alles van stopcontact tot brandbeveiligings-installaties en van data-netwerken tot zonnepanelen. Ook voor advies en onderhoud kan je bij hen terecht.
Alle reden dus om deze maand Zeggelaar eens in het zonnetje te zetten!

U ontvangt deze e-mail omdat u zich hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Klik hier om u af te melden.