Copy

Het is een warme herfst...
 


 ...en of dit van invloed is weten we niet, maar onze units gaan als warme broodjes!

Sinds de zomervakantie hebben we alweer veel leuke projecten mogen opleveren en intussen zijn we druk doende met de voorbereidingen van een aantal mooie grote projecten. Met de wind in de zeilen naar 2016.

veel lees plezier.
 

't Vinkenbroekske

Door de overname van Blokunits begin dit jaar, is onze expertise in de bouw van(specialistische) kinderopvang flink uitgebreid. 
Dit heeft onlangs geresulteerd in een prachtig gebouw voor de opvang van 2 groepen bij agrarisch kinderdagverblijf 't Vinkenbroekske. Een kinderdagverblijf, gestart per 1 oktober jl. waar de "groene pedagogiek" wordt gehanteerd. 
 

Atletiekvereniging C.A.V. Energie

Deze atletiekvereniging te Barendrecht bestaat al sinds 1964 en is na een moeizame start destijds inmiddels uitgegroeid naar een prachtige professionele vereniging met meer dan 750 leden. Na de aanleg van een nieuwe kunststof baan begin 2006 was nu ook de accommodatie aan de beurt om uit te breiden. Meer lezen...
 

Werkbezoek Tsjechië

Omdat de units "als warme broodjes over de toonbank" gaan, neemt onze voorraad inmiddels behoorlijk af. 
Begin deze maand zijn daarom John Ouburg en Angelo de Vries op bezoek geweest in Tsjechië om voor u weer prachtige nieuwe CU-units te bestellen. Het bezoek aan collega-unitbouwbedrijf Contimade was buiten nut en noodzaak ook een mooie gelegenheid om eens een kijkje in de bedrijfshallen te nemen;
Meer lezen...

Bedrijf van de maand: Dakwerk Almkerk BV

Regen, wind en units hebben al van oudsher een moeizame relatie. Plattedaken waarop veel gelopen wordt en units die regelmatig verplaatst worden vormen een echte uitdaging en vragen om specifieke kennis en vakmanschap. Daarom zijn wij trots op het feit dat zich zeer weinig lekkage problemen voordoen. Hoofd verantwoordelijk hiervoor is onze partner voor dakwerkzaamheden: Dakwerk Almkerk BV. "dakspecialist voor een specifieke markt!".