Copy

Het vizier gericht op de toekomst!

Het komende jaar zal in het teken staan van economische stabilisering. Tenminste als we de kranten mogen geloven. Eindelijk toch wat positief nieuws, hoe klein ook.
Praktisch gezien merken we dan ook een toename in aanvragen en dat biedt perspectief voor de keuzes die we kunnen maken. Natuurlijk staan de prijzen behoorlijk onder druk en dat zal nog wel even aanhouden.
Hoe dan ook.......wij zien 2014 vol enthousiasme en vertrouwen tegemoet! lees verder
 
 

Afbouwkade IHC Merwede. mooie opdracht!

Opnieuw hebben we een mooie aansprekende opdracht van IHC Merwede BV ontvangen. Dit keer betreft het 64 units welke worden geplaatst op een in te richten afbouwkade te Rotterdam. op deze lokatie zullen enkele pijpenleggers worden afgebouwd in de komende 2,5 jaar. Naast de units zijn ook 2 varianthallen, hekwerken, tourniquets en toegang controlle systeem in opdracht gegeven. lees verder


 

RTL 7 - 23 maart 9:55uur!

Op 23 maart wordt uitgebreid aandacht besteed aan ons bedrijf in het RTL7 programma 'Ondernemend Nederland'. Het thema van deze uitzending is: Zorg, gezondheid & wetenschap. 
Wim van der Ven, onze projectmanager,  zal hierin onze visie op tijdelijk bouwen in de gezondheidzorg geven. Ondersteunt door professionele beelden van een tijdelijk gebouw te Beekbergen zijn wij zeer benieuwd naar zijn acteer prestatie.  
Lees meer