Copy

Na regen komt zonneschijn


Met de vakantie voor de deur zijn de weersvoorspellingen nog niet iets om warm van te worden. tenminste, wanneer je in de buurt blijft. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt met de zon. Ook kunnen we met veel vertrouwen uitkijken naar de toekomst. Mooie opdrachten, goede ideeën, enthousiaste  medewerkers en een nieuwe nieuwsbrief stijl.

veel lees plezier.

Zorggebouwen zonder zorgen!


Op diverse locaties van zorginstelling stichting Aafje gaat veel gebeuren. Dat hierbij ook goede tijdelijke huisvesting nodig was, werd al snel duidelijk. Wagenbouw is trots geselecteerd te zijn om op twee locaties hiervoor een partner te mogen zijn. Voor  't RondeSant en Reyersheem te Ridderkerk zullen de komende maanden modulaire gebouwen worden gerealiseerd, met een zeer hoge kwaliteitsbeleving.

Buurthuis Scheldestraat een feit!


Het heeft wat voeten in aarde gehad maar uiteindelijk komt het buurthuis er. Wagenbouw plaatst een semi-permanent gebouw met strakke uitstraling. De hoge kwaliteit staat garant voor jarenlang plezier voor gebruikers. Een goed voorbeeld van hoe betaalbaar best mooi mag zijn!

Supporter van de Support-beurs


Vorige maand hebben wij op de Utrechtse Support-beurs de deuren geopend van een van onze Wmo-units. Iedere beursbezoeker, die binnen wilde kijken was welkom en daar is gretig gebruik van gemaakt.
Voor Wagenbouw dus een mooie kans om deze unieke unit eens in de spotlights te zetten en iedereen op de hoogte te brengen van de mogelijkheid om met een beperking (zo lang mogelijk) thuis te kunnen blijven wonen.

Tijdelijke school HMC Rotterdam


Het succes van een goede school vertaalt zich in inschrijvingen. Terwijl de nieuwbouw amper is afgerond, zijn er wederom lokalen tekort bij het HMC. Het komende jaar zal het probleem op een praktische wijze worden opgelost door plaatsing van benodigde noodlokalen door Wagenbouw.

Bedrijf van de Maand: Architectenbureau Jan Buijs B.V.


Vaak is het nodig om met mooie en goed doordachte beeldimpressies voor de dag te komen. Een vaste partners voor Wagenbouw hierin is Jan Buijs. Samenspraak, realisme en snelheid zijn wat ons betreft kenmerken die zeer van toepassing zijn. neem eens een kijkje op de website.
Bedankt Jan.

U ontvangt deze e-mail omdat u zich hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Klik hier om u af te melden.