Copy

Weer fris aan de slag! Het is zo kerst.

De vakanties zitten er voor de meesten weer op. Een zomer met extremen. Zo begon juli met de warmste dag ooit gemeten en eindigde met de koudste nacht sinds metingen begonnen.
Het lijkt erop dat de economie minder extreem is. Een constante stroom aan mooie offerte aanvragen resulteren in een constante stroom van mooie en uitdagende opdrachten. In deze nieuwsbrief laten we er een paar zien. Tevens stellen we één van onze partners voor. Want zonder goede bedrijven om ons heen kunnen we niet succesvol zijn!

Veel lees plezier!
bezoek onze facebook pagina....en like!

Scheepwerf de Gerlien van Tiem BV.

Sinds 1967 is Scheepswerf de Gerlien van Tiem werkzaam in de binnenvaart. Het in Druten gevestigde familiebedrijf heeft een duidelijk motto: "Er moet gevaren worden!" Om klanten op een juiste wijze te kunnen ontvangen is een semi-permanente kantoorhuisvesting opgeleverd. Samen met de opdrachtgever is een mooi gebouw ontstaan waar iedere betrokkene trots op is.
 

Kantoor wordt vluchtelingen opvang.

Bijna 3 jaar heeft Van Oord gebruik gemaakt van deze tijdelijke kantoorhuisvesting. Inmiddels is de nieuwbouw afgerond en zijn de 135 units verplaatst naar Zuid-Duitsland. De nieuwe eigenaar zal er een opvangaccommodatie voor vluchtelingen van maken. Een mooie herbestemming voor een uitstekend gebouw.

Wonen zonder Zorgen.

Carinova Woonzorg biedt wonen en zorg in acht woonzorglocaties. Bij st. Josef in Deventer is de tweede fase tijdelijke huisvesting recent opgeleverd. Het gebouw zal tijdens grootscheepse renovatie en nieuwbouw de woonomgeving zijn voor 48 bewoners.
Een comfortabel gebouw met kamergebonden sanitair, betonnenvloeren en diverse algemene ruimten is het resultaat.

 

Openbare Daltonschool 'de Ontdekking'

Tradioneel is Wagenbouw een grote speler in het realiseren van tijdelijke school accommodaties. Na de samenvoeging met Blokunits uit Hardinxveld-Giessendam begin dit jaar, is de kennis en capaciteit alleen maar toegenomen. Een goed voorbeeld is de realisatie van 7 tijdelijke lokalen in opdracht van het vastgoedbedrijf van de gemeente Almere. De gebruiksduur zal naar verwachting 5 tot 7 jaar zijn.

bedrijf van de maand: Boerman Transport

Al sinds de jaren 80 is Boerman Transport uit Hardinxveld-Giessendam een belangrijke partner gebleken in ons succes. Vrijwel dagelijks rijden vrachtauto combinaties met onze units door Nederland. Chauffeurs op deze auto's zijn onze ambassadeurs geworden. Tenslotte zijn zij voor een belangrijk deel onze vertegenwoordigers bij de klant! Transport = Teamwork staat op de website van Boerman. Wij zeggen: Boerman = Teamwork! En hopen nog lang te mogen samenwerken. facebook pagina