Copy

We zijn begonnen!

Het jaar 2015 is begonnen. De "meters" staan weer op nul. Prognoses zijn besproken en de ambities zijn geformuleerd. Wij hebben er veel zin in, en zien het komende jaar dan ook met veel vertrouwen tegemoet.
De integratie van Blokunits binnen de Wagenbouw familie is inmiddels een feit, waardoor onze marktkennis en productprogramma is toegenomen. Dit alles met als belangrijk winstpunt, u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wij wensen iedereen een mooi jaar toe!

WMO units voor leven met een beperking.

Met de invoering van de WMO hebben gemeenten er flink wat zorgtaken bij gekregen. Gemeenten moeten er voor zorgen dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. In veel gevallen zijn aanpassingen aan de woning dan ook noodzakelijk. Door het samenvoegen met BlokUnits heeft Wagenbouw veel ervaring en kennis in huis om hier een partner in te kunnen zijn. Vanuit voorraad, koop of huur en altijd aangepast aan de individuele wensen en behoeften.
meer informatie en foto's

Eindelijk een passend beeldmerk!

Wagenbouw heeft al lange tijd de wens om een herkenbaar beeldmerk toe te voegen aan de huisstijl. 
Het is gelukt. Met dank aan Mo's Design. Monique Smokers, verantwoordelijk voor advies en onderhoud van onze huisstijl, heeft hiervoor gebruik gemaakt van het beeldmerk van BlokUnits en dit sterk gemoderniseerd en getransformeerd naar de Wagenbouw huisstijl. De blokjes van BlokUnits en streepjes van Wagenbouw 'omarmen' een rechthoek (unit) en nemen daarmee de zorg op zich van tijdelijke huisvesting.

Goede betaalbare units uit voorraad.

Aantrekkelijk geprijsd! Deze units hebben dienst gedaan als dependance bij een school gebouw. Units zijn per stuk leverbaar maar kunnen ook met meerdere worden geschakeld. Uitgevoerd met Kunststof raamkozijnen met geïsoleerd glas en rolluiken.
informeer naar de mogelijkheden.