Copy

 Beste Lezer,

Het is een mooi najaar. Niet alleen letterlijk, maar vooral ook zakelijk. Goede opdrachtgevers en mooie, soms spectaculaire opdrachten.
Wat te denken van 2.340m2 woon/zorg accommodatie opleveren binnen 4 maanden? Of het binnen enkele dagen afleveren  van 450m2 projectkantoor voor transport naar de Bahama's?

Met trots delen we deze successen!
Veel leesplezier.

Groot tijdelijk zorgcomplex in opdracht!

130 units "General"bouwmethode. Semi-permanente units, voorzien van betonvloer en hoogwaardige afwerking. Bij een gerenommeerde zorginstelling in het oosten van het land gaat Wagenbouw binnen 4 maanden een tijdelijke huisvesting opleveren van de hoogste kwaliteit. 48 bewoners zullen enkele jaren gaan wonen in dit twee laagse complex. Kamergebonden sanitair, lift installatie en alle benodigde voorzieningen worden meegeleverd.
Wagenbouw, specialist in bouwen voor de zorg.
zie meer referenties

Sandy Bottom - Bahama's

Van Oord heeft op de Bahama's een mooie opdracht verkregen.
In opdracht van het Ministry of National Security worden een drietal havens  opgewaardeerd, in het kader van het Sandy Bottom Project. Wagenbouw is als partner betrokken door het leveren van 30 units welke vanuit Nederland per schip worden aangevoerd. Na twee weken varen zal een projectmanager worden ingevlogen om aldaar met lokale mensen de gebouwen te plaatsen en te monteren.
lees meer.
 

Intensivering samenwerking met BlokUnits.

Krachten bundelen voor meer kwaliteit in een zeer concurrerende markt. Wij zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat Wagenbouw een intensieve samenwerking met BlokUnits is aangegaan. BlokUnits is een enthousiaste onderneming met grote expertise en veel ervaring in met name: kinderopvang, onderwijs -en WMO units.

website BlokUnits.