Copy
Si no ho veus bé fes clic aquí per veure-ho al teu navegador.
L'entrevista del mes. NOVEMBRE 2016
Quina és la funció del Banc dels Aliments de Barcelona en un escenari de distribució d'aliments en el que hi intervenen nombroses Entitats repartint aliments a les famílies que ho necessiten?

El Banc d'Aliments té tres línies bàsiques d'actuació.
Recuperem aliments comestibles no comercialitzables, sensibilitzant a l'ensems sobre malbaratament alimentari a la cadena de la indústria alimentària, formada per la pròpia indústria, els productors agraris i les cadenes de distribució.
Impulsem campanyes de recollida d'aliments, sensibilitzant a la ciutadania sobre la situació de precarietat alimentària del nostre entorn.
I en tercer lloc canalitzem la solidaritat ciutadana a través del voluntariat i les donacions, fent arribar tots els aliments recaptats a qui més ho necessita, mitjançant una xarxa de 351 Entitats a la província de Barcelona, procurant una distribució justa i eficient.
A més a més, la tasca del Banc va molt més enllà de recaptar i repartir aliments; també mantenim una relació constant amb totes les Entitats, donant-les-hi el suport necessari en la gestió, emmagatzematge i distribució dels aliments.
Amb l’inici del curs escolar hi ha municipis que han utilitzat eQuàliment per a la distribució gratuïta de material escolar, i d’altres que per Nadal també gestionen amb eQuàliment la distribució de joguines de Reis. Són exemples de com el model de gestió subjacent a eQuàliment permet fàcilment la seva utilització per diverses prestacions que atorguen els Serveis Socials.
Facilitar la tasca dels professionals dels serveis socials és un dels objectius prioritaris del projecte eQuàliment, i és per això que es considera molt important evitar la reiteració d’entrada de dades de les mateixes persones en diverses aplicacions.
www.equaliment.org eQ@equaliment.org 93 467 28 94
Email Marketing Powered by Mailchimp