Copy
 
 


T.2.-finale ved DI´s store stævne. Foto: KB

Så er sommeren ved at være over os og vi nærmer os en spændende tid med store mesterskaber. Først et DM hvor vi skal have udtaget det landshold som skal repræsentere os på hjemmebane i et brag af et verdensmesterskab – Vi ved ikke med jer, men vi glæder os helt vildt!! 
 
Vores store stævne i Herning
Vi er nu kommet på den anden side af vores store stævne i Herning - og sikke et brag af et stævne! Det krævede blod, sved og tårer og vi er evigt taknemmelige for alle de frivillige, der gjorde dette stævne muligt! Vi synes vi havde nogle fantastiske dage i Herning og i henhold til de tilbagemeldinger vi har fået, så er det vores indtryk, at det var sådan, de fleste havde det. Her var nemlig plads til alle! Børnene (og de barnlige sjæle J) fik plads til leg i de forskellige stafetter og der blev givet max gas og smilene var store. Flere ryttere fik prøvet kræfter med nye og anderledes klasser og andre fik deres point i hus til årets DM. Vi fik lov at se den Islandske hest på dressurbanen, ovalbanen og springbanen og kan konstatere at vi altså rider på verdens sejeste og mest alsidige hest! Vi vil gerne takke alle hjælpere, ryttere og publikum, der var med til at gøre dette stævne helt fantastisk!

Årets nomineringer
Vanen tro skal vi til DM have kåret årets ryttere i de forskellige kategorier. Som noget nyt vil vi i år lade alle medlemmer få indflydelse på, hvem der render med titlerne. Vi har derfor nomineret cirka fire i hver kategori og så kan man gå ind og stemme på den, man synes skal have de forskellige titler inde på hjemmesiden. Vi håber derfor at alle vil gå ind at stemme, så vi kan kåre den helt rigtige i hver kategori. Link til afstemningssiden

Wildcards DM
Det er muligt at ansøge om wildcards til DM – både i Sport og Gæðingakeppni – ved at indsende en ansøgning gennem et link inde på vores hjemmeside. Søg om Wildcard her

Wildcards vil blive uddelt i det omfang, at der er pladser i de forskellige klasser, dvs at antallet af wildcards i de forskellige klasser vil bero på deltagerfordelingen når tilmeldingen lukker på Sporti d. 30.06 kl. 23.59.
Wildcards vil blive tildelt de ansøgninger i den specifikke klasse, som ligger nærmest karakterkravet. Det resultat, man ansøger med, skal naturligvis være opnået til et stævne redet i Danmark. Hvis to ryttere skulle stå lige på karaktersnit om det sidste wildcard i en klasse, vil der blive vurderet ud fra den uddybende motivation. Ansøgning om wildcards er muligt frem til tirsdag d. 30. juni kl.23.59.

Der vil blive udsendt mails til alle ansøgere onsdag aften d. 1. juli med svar om der er tildelt wildcard eller ej. Information om hvordan der praktisk tilmeldes og betales sendes med ud i mailen.
 
Vi håber fortsat, at alle der har gode ideer og input samt eventuelle spørgsmål vil sende os en mail til sportskomiteen@islandshest.dk og vi besvarer den hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Sportskomiteen
Torben, Nina, Rikke, Signe og Helle