Copy
De lente is begonnen, tijd om de zeilen te hijsen!
 
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>
De lente begint nu eindelijk door te zetten na een aantal koude natte weken. Nu ook de temperaturen gaan stijgen wordt het tijd om een dagje op het water te plannen.

In deze nieuwsbrief bieden wij weer een aantal prachtige zeilmogelijkheden aan, waaronder het nieuwe WKR vrije arrangement van Bounty en een spectaculaire Sail ervaring op de Willem Jacob.

Niet alleen op het water zijn leuke activiteiten te beleven, deze maand zijn er ook een aantal zeil gerelateerde evenementen op het droge. Bezoek bijvoorbeeld het Cruise en Zeilevent in Eindhoven, of bekijk vanaf de kade in Volendam de spectaculaire Pieperrace!

Veel leesplezier!
Info: Offline
Dagtochten max. 8
Meerdaags max: 6

Haven: Scheveningen
Info: Jacobsschelp
Dagtochten max. 12 pers.
Meerdaags max. 8 pers.

Haven: Muiden
Info: Mother Goose
Dagtochten max. 18 pers.
Meerdaags niet mogelijk

Haven: Hoorn
Zoek en boek 24/7 online

• Check realtime beschikbaarheid van verschillende schepen
• U kunt zelf een arrangement naar eigen wens samenstellen
• Wij zijn 24 uur per dag / 7 dagen per week bereikbaar
• U heeft gelijk alle kosten op een rijtje
• Na akkoord kunt u online de reservering vastleggen
Voor ieder budget een passend uitje
• Uw zeiltocht wordt bij Oxalex altijd een succes.


Bekijk hier alle schepen

Wilt u persoonlijk advies klik hier
Afgelopen seizoen hebben veel enthousiaste bezoekers een fantastische ervaring beleefd. Lees hier de ervaringen
WKR vrij arrangement op Zeilschip Bounty!

Evenementen met een zakelijk, inhoudelijk en/of trainingsdoeleinde én een verplicht karakter vallen buiten de WKR. Evenals feestelijke evenementen vanuit een personeelsvereniging. Dit houdt dus in dat u er geen belasting over betaalt en dat het ook niet ten laste van uw vrije ruimte komt.

Zeilschip Bounty speelt hierop in door met een WKR vrij arrangement te komen. Naast de vergader arrangementen en klantendagen kunnen wij het volgende arrangement aanbieden:

Lees meer

Vaar mee met de Willem Jacob tijdens Sail!

Tijdens SAIL Amsterdam komen Tall Ships uit alle hoeken van de wereld naar Amsterdam. Het vormt daarom een bijzonder decor voor een ontmoeting aan boord. Tijdens de Sail in op 19 augustus komen alle schepen Amsterdam binnen gevaren via het Noordzeekanaal. Het is een bijzondere ervaring om tussen al deze grote schepen te varen, samen met je relatie's, collega's, vrienden of familie. De schipper van de Willem Jacob maakt in Maart een atlantische oversteek met de Wylde Swan (een topzeilschoener van 45 meter) en kan hier desgevraagd enthousiast over vertellen.. Lees meer
Individuele zeilbelevenis met Bounty op 3 mei aanstaande!

Altijd eens op een prachtig luxe traditioneel dwarsgetuigd zeilschip willen meevaren? Met 9 zeilen (405m2 zeiloppervlak ) en 114 lijnen is deze brigantijn uniek op de Nederlandse binnenwateren!

Herleef de oude VOC tijden op een comfortabele manier in de sfeer van toen met het comfort van nu. Een super leuke 'educatieve' zeilbelevenis voor jong en oud voor slechts €39,- p.p. (kinderen t/m 6 jaar gratis en 7-14 tegen 50%).
Lees meer
Sfeervolle Live Jazz muziek aan boord!

Gouden Jazz -en Latijns Amerikaanse muziekstandards in een nieuw jasje, frisse arrangementen en een hele bijzondere, sterke muzikale chemistry. Met de mooie stem en prachtige scat solo's van zangeres Eva Scholten, het ritmische spel van Tom Kwakernaat op contrabas en de steady begeleiding van Evert Scholten op gitaar mis je de drums niet! Lees meer
Netwerken & zeilen dinsdag 5 mei op Zeilschip Bounty!

Afgelopen jaren is gebleken dat netwerken zeer belangrijk is. Maandelijks verzorgt Zeilschip Bounty een netwerk event met een educatief tintje. Hierbij wordt een gastspreker uitgenodigd, waardoor we een stukje onderscheidend vermogen aanreiken tijdens het netwerken.

Niet lullen en borrelen, maar Productief netwerken, met de wind in de zeilen op een prachtig zeilschip!
. lees meer

Cruise & Zeilevent 11 & 12 april te Eindhoven!

Op 11 en 12 april vindt het Cruise & Zeil Event plaats in het Klokgebouw te Eindhoven. Twijfel je of een cruise- of zeilvakantie wel iets voor jou is? Kom dan langs want je zal beslist verrast worden. Droom je wel eens over de Caribische eilanden? Zeilen langs de Turkse kust? Met het gezin een city trip maken of met vrienden je eigen zeiljacht huren? Alles is mogelijk en alle bestemmingen over de hele wereld zijn te vinden op het Cruise & Zeil Event.! Lees meer
Zeilen met een Tallship, een bijzondere ervaring!

De nu 22-jarige Michelle Rutten uit Reeuwijk kan één moment aan boord aanwijzen dat zo indrukwekkend was dat het haar leven een andere wending gaf. Dat was toen ze vijf jaar geleden op het dek van de klipper Stad Amsterdam stond, omhoog keek naar het topje van de voormast en een beslissing nam; lees meer
Komend weekend vindt de 31e editie van de Pieperrace plaats?

Op zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 organiseert de Stichting Pieperrace voor de een-en-dertigste keer de Pieperrace op het zuidelijke IJsselmeer voor de kust van het gastvrije Volendam. Dit jaarlijks evenement is het begin van het vaarseizoen.  Lees meer
10 tips: haal meer uit uw website!

Een website is voor veel ondernemingen de grootste leverancier van nieuwe klanten. Lees in dit artikel hoe ook u meer omzet uit uw website kunt halen.

Lees meer
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
Oxalex organiseert vaarevenementen van 1 tot 500 personen, waarbij onze service met een glimlach centraal staat.
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Google Plus
Pinterest
Email
Copyright © 2015 Allround schepenverhuur Oxalex, All rights reserved.
uitschrijven van de mailing    update uw gegevens