Copy
Zon, wind, water en gezelligheid!
 
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>
Nederland is een waterland, komende maand is dat duidelijk te merken, want de week van de watersport vindt plaats van 2 t/m 9 mei! In deze nieuwsbrief zullen wij diverse mogelijkheden bieden die in, op of om het water plaatsvinden!

Zeilschip Bounty en de Bataviawerf verzorgen samen alsvast een voorproefje op de Bataviawerf Opstapdagen, ook vinden de Vollenhovense Havendagen weer plaats en er zijn ook nog enkele plaatsen beschikbaar voor het Sail to Sail arrangement. 

Veel leesplezier!
Info: Gerrit de Vries
Dagtochten max. 18
Meerdaags niet mogelijk

Haven: Sneek
Info: De Horizon
Dagtochten max. 12 pers.
Meerdaags max. 12 pers.

Haven: Medemblik
Info: XXL sloep
Dagtochten max. 18 pers.
Meerdaags niet mogelijk

Haven: Sneek
Zoek en boek 24/7 online

• Check realtime beschikbaarheid van verschillende schepen
• U kunt zelf een arrangement naar eigen wens samenstellen
• Wij zijn 24 uur per dag / 7 dagen per week bereikbaar
• U heeft gelijk alle kosten op een rijtje
• Na akkoord kunt u online de reservering vastleggen
Voor ieder budget een passend uitje
• Uw zeiltocht wordt bij Oxalex altijd een succes.


Bekijk hier alle schepen

Wilt u persoonlijk advies klik hier
Afgelopen seizoen hebben veel enthousiaste bezoekers een fantastische ervaring beleefd. Lees hier de ervaringen
Voorproefje Bataviawerf Opstapdagen 2, 3, 9 & 10 mei!

In juli gaan de Bataviawerf Opstapdagen eigenlijk pas van start, echter in verband met de week van de watersport kunnen watersport liefhebbers komend weekend en het weekend daarop al tegen gereduceerd tarief de Bataviawerf bezoeken en/of meezeilen met Zeilschip Bounty.

Doe een stap terug in de tijd en ervaar hoe men leefde en zeilde tijdens de Gouden Eeuw.

Combi-tickets bezoek werf & zeilen kosten €30,- p.p. en wilt u alleen zeilen dan kan dat voor slechts €24,- p.p.. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis entree en t/m 12 jaar hebben 50% korting.

Lees meer

Uw bijzondere moment een knallend begin geven!

Zeilschip Bounty biedt al de mogelijkheid om op een luxe en comfortabele manier het zeilen uit de VOC tijd te herbeleven, echter door de samenwerking met de Bataviawerf is het ook mogelijk om uw bijzondere gelegenheid in te luiden met een kanonschot.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. Lees meer
Week van de watersport van 2 t/m 9 mei!

Tijdens de Week van de Watersport staat alles in het teken van de watersport. Er wordt een ruim aanbod aan activiteiten georganiseerd bij tal van verschillende Watersportverenigingen, Watersportclubs en Watersportbedrijven.

Voor iedereen is er wat te beleven op en rondom het water. Tijdens het evenement kun je allerlei watersporten eens uit proberen. De Week van de Watersport wordt door heel Nederland georganiseerd.

Lees meer
Boek uw vaartocht op Bounty in mei en help de Nepal slachtoffers!

Afgelopen zaterdag heeft een hevige aardbeving enorme schade aangericht in Nepal. Naast de duizenden doden zijn er nog veel meer mensen dakloos geworden. Zeilschip Bounty wil ook haar steentje bijdragen. Van alle boekingen met code STEUN_NEPAL die worden gemaakt en betaald in de maand mei, doneert Bounty 10 % van de scheepshuur aan de slachtoffers in Nepal! Lees meer
400 jaar Kaap Hoorn arrangementen!

In 1615 begint het Hoornse avontuur. Twee schepen gaan op expeditie, op zoek naar een nieuwe route richting de Oost. Stormen worden getrotseerd en Kaap Hoorn ontdekt. 400 jaar later, in 2015 gaat het avontuur verder.

Zeilschip Bounty speelt hierop in en organiseert in aanloop naar de grootse viering op 13 & 14 juni aanstaande 2 individuele zeiltochten vanuit de haven van Hoorn. U kunt individueel meevaren op 17 mei en op 31 mei.

Tevens organiseert Zeilschip Bounty op 13 juni 2 speciale arrangementen voor bedrijven of groepen. Het gaat hier om een Dinner-cruise waarbij de activiteiten in en om de haven van Hoorn kunnen worden beleefd vanaf het schip en de spectaculaire Nachtkapers uittocht met vele (zeil) schepen onder begeleiding van een live DJ.

Bij interesse in één of beide arrangementen neem vrijblijvend contact met ons op. lees meer

Sail to Sail bijna vol, nog enkele plaatsen beschikbaar!

Op 18 augustus zal Zeilschip Bounty evenals de andere deelnemers aan Sail 2015 de vaartocht naar Amsterdam gaan maken. De SAIL arrangementen zijn voor de meeste mensen onbetaalbaar, maar op deze manier kunt u toch de sfeer van dit geweldige spektakel ervaren. Lijkt het u leuk om met familie, vrienden of uw collega’s gezamenlijk deze prachtige belevenis bij te wonen? Dan kunt u zich aanmelden via de volgende link; Lees meer
22 t/m 25 mei Havendagen Vollenhove!

Rondom de vroegere Zuiderzeehaven worden jaarlijks de Havendagen georganiseerd. Voor de 22ste keer zijn de voorbereidingen voor de havendagen al weer in volle gang. Het meerdaagse evenement heeft voor zowel jong als oud, ook dit jaar, weer verrassend veel te bieden; lees meer
Last-minute (bedrijfs)event organiseren voor slechts €45,- p.p.?

Last-minute BBQ-en op een prachtige locatie! Dit BBQ-Anker arrangement is maximaal 2 weken voor afvaart te boeken voor gezelschappen van 20 – 50 personen!

Zeilschip Bounty biedt een unieke belevenis op het water. Het is nu mogelijk samen met collega’s, vrienden en/of familie heerlijk ontspannen te barbecueën op een exclusief zeilschip.  Lees meer
7 waardeloze social media tips!

Ondernemers omarmen social media, maar er is nog veel onwetendheid over de juiste inzet en het benutten van het volledige social marketingpotentieel. Investeren in trainingen en strategieën is daarvoor noodzakelijk. Helaas is dit voor veel ondernemers een brug te ver en luistert men liever naar elkaars goedbedoelde adviezen. Daarom een overzicht met 7 veel gehoorde waardeloze social media tips: Lees meer
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
Oxalex organiseert vaarevenementen van 1 tot 500 personen, waarbij onze service met een glimlach centraal staat.
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Google Plus
Pinterest
Email
Copyright © 2015 Allround schepenverhuur Oxalex, All rights reserved.
uitschrijven van de mailing    update uw gegevens