Copy
Artifest 2015
View this email in your browser
Geachte ondernemer,

Vorig jaar heeft u  ARTIFEST, een driedaags kunst en cultuur festival wat sinds 2008 in de zomer in Lelystad wordt gehouden financieel ondersteund. Ook dit jaar zal vanaf de opening op vrijdagavond van het festival tot de sluiting op zondag wordt op het grote podium een non-stop muziekprogramma gepresenteerd waarbij zoveel mogelijk verschillende stijlen aan bod komen.

Op de zaterdag en zondag is er een gevarieerde kunstmarkt en daarnaast voor de kleintjes een Kidsplein met zowel artistieke- als speelactiviteiten. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten en is er altijd een ruim aanbod van hapjes en drankjes.

Ondanks dat de weergoden het festival vorig jaar absoluut niet goed gezind waren mochten wij in 2014 toch ruim 5000 bezoekers op het ,door de regen in een modderpoel veranderde, festivalterrein Parkwijk verwelkomen. Een teken dat het publiek het programma, waar ook veel aandacht aan jong en lokaal talent wordt geschonken, weet te waarderen.

Om dit gratis toegankelijke festival mogelijk te maken doen wij wederom een beroep op u ons hierbij financieel te ondersteunen. Alle medewerkers zijn vrijwilligers die dit zonder enige vergoeding, soms al jaren, met liefde doen en gezien de steeds verder slinkende gemeente subsidie is uw ondersteuning hierbij onontbeerlijk. Uiteraard vertalen wij uw hulp naar extra publicitaire en promotionele uitingen waarbij uitgebreid aandacht aan uw bedrijf of organisatie wordt geschonken. Dit uiteraard naar ratio van de bijdrage.

U kunt ARTIFEST al vanaf een klein bedrag, als Vriend van ARTIFEST, ondersteunen maar bij een substantiële bijdrage kunt u tijdens het gehele festival uw reclame-uitingen op het terrein en tijdens de voorpubliciteit kwijt.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan eens contact met ons op.
Vriendelijke groet,
 
Hans Vatter                                           Anouk van Wijk
Voorzitter Stichting ARTIFEST             coördinator sponsoring
06-16822625                                        06-46417401                                                                 
info@artifest.nu
 
Copyright © *|2015|* *|LIST:LIST_ARTIFEST|*, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences