Copy
Indien u deze e-mail niet kunt lezen, bekijk dan de online versie >
Logo cve solutions

Nieuwsflits December 2015
 
Tweet
Share
Forward to Friend

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Met deze nieuwsbrief informeren wij u periodiek over onze (nieuwe) producten en diensten en over de ontwikkelingen in de markt.  Zo is er in deze nieuwsbrief aandacht voor de nieuwste versie van AccountView, de eindejaarsverwerking en de actie voor de module Multi-year financials.

Klik voor een volledig aanbod van onze producten en diensten op onze website.
AccountView 95 

AccountView heeft in de afgelopen periode de update naar AccountView 9.5 verzonden. Met deze functionaliteit beschik u nu over de mogelijkheid om bijvoorbeeld een btw suppletie in AccountView aan te maken.

Daarnaast is voor AccountView Team en Business gebruikers extra functionaliteit toegevoegd om de WKR administratief goed vast te kunnen leggen.

Via deze link krijgt u een overzicht per versie van de nieuwe functionaliteit.
 

Eindejaarsverwerking AccountView


Nog een kleine maand en 2015 ligt al weer achter ons. Voor AccountView betekent dit dat u voor de administratie een nieuw boekjaar moet gaan aanmaken.

 


Accountview heeft voor deze eindejaarsverwerking een supportnote beschikbaar die we adviseren om door te lopen voor u de jaarwissel definitief uitvoert. Welke onderdelen voor u van toepassing zijn hangt sterk af van de modules die u gebruikt.

Deze supportnote wordt tijdens het aanmaken van een nieuw boekjaar weergegeven, maar kunt u ook opvragen via de volgende link
Actie Multi-Year Financials

Voor AccountView Business- en Team klanten met een kooplicentie loopt tot 31 december een actie om de module Multi-year Financials met een korting van € 100,00 aan te schaffen.

Deze module geeft u als gebruiker de mogelijkheid om vanuit de actuele administratie ook de mutaties van het vorige jaar zichtbaar te maken in een apart subvenster. Dit vanuit zowel het grootboek als ook de debiteuren/crediteuren kaart.

Daarnaast krijgt u de mogelijkheid alle transacties van de voorgaande boekjaren vanuit het actuele boekjaar  te raadplegen vanuit de journaalhistorie meerdere jaren.
 

 


Op de site van Visma treft u via de volgende link de volledige informatie aan inclusief een video met uitleg over de werking van deze module.
 
Wij zorgen met een klein, specialistisch team voor de complete automatisering van administratie- & accountantskantoren én ondernemers in het midden- en klein bedrijf. Met een breed aanbod van producten en diensten ‘ontzorgen’ wij deze bedrijven, op het gebied van hun volledige ICT- infrastructuur. Door onze ruime ervaring binnen deze markt, kunnen wij u de volgende diensten bieden, de aanschaf en implementatie van software; de aanschaf van hardware, het uitvoeren van systeembeheer, het hosten van softwarepakketten, of zelfs complete ICT-omgevingen. Wij hebben veel kennis van de specifieke software die u in uw bedrijf nodig heeft. In de markt van administratie- & accountantskantoren hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen we al onze klanten vrijwel altijd van een passende oplossing voorzien.
Twitter
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2015 CvE Solutions.nl, Alle rechten voorbehouden.