Copy
Indien u deze e-mail niet kunt lezen, bekijk dan de online versie >
Logo cve solutions

Nieuwsflits April 2014
 
Tweet
Share
Forward to Friend

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Met deze nieuwsbrief informeren wij u periodiek over onze (nieuwe) producten en diensten en over de ontwikkelingen in de markt.  Zo is er in deze nieuwsbrief aandacht voor onze nieuwe hosted telefonie oplossing en hebben we aandacht voor de mogelijkheid van online trainingen.

Klik voor een volledig aanbod van onze producten en diensten op onze website.
CvE Solutions breidt diensten portfolie uit met Hosted Telefonie

Met ingang van 1 januari 2014 bieden we aanvullende diensten aan op het gebied van Hosted Telefonie, ook wel VOIP genoemd. Als partner van Routit-IT zijn we volledig gecertificeerd voor het leveren van Hosted Telefonie dat een uitstekende aanvulling vormt op onze huidige producten en diensten.

Ten opzichte van een traditionele telefonie oplossing biedt Hosted Telefonie een aantal voordelen:
  • Geen grote investeringen in een telefooncentrale
  • Een oplossing die eenvoudig meegroeit met uw organisatie
  • Eenvoudig uit te breiden met extra functionaliteit als uw bedrijf dat nodig heeft.

Bij een Hosted Telefonie oplossing heeft u geen telefooncentrale meer op kantoor maar wordt deze in de cloud geïnstalleerd.

U maakt gebruik van het internet om te bellen en gebeld te worden.

Lees verder
 
Online Training AccountView

In de praktijk van elke dag hebben we veel te maken met klanten die in het verleden AccountView hebben aangeschaft maar toch maar voor een deel gebruik maken van de aanwezige functionaliteit. De redenen hiervoor zijn erg divers, van wisseling van medewerker tot tijdgebrek.
 


Onze ervaring is, dat als alle beschikbare functionaliteit van de software gebruikt wordt, medewerkers hun werk efficiënter en sneller kunnen doen. 
Tegelijkertijd wordt ook het werkplezier verhoogd als blijkt dat het pakket de gebruiker meer mogelijkheden biedt.

In de afgelopen maanden hebben we bij een aantal klanten "online" trainingen verzorgt variërend van een half- tot 2 uur tijd. Deze klanten zijn enthousiast over deze vorm van training die volledig is gericht op hun specifieke situatie.


Online Training:
Bij een online training hebben we telefonisch contact en kijken via speciale software mee met de eindgebruiker. We kunnen dus altijd inspelen op vragen in uw specifieke situatie. De kosten voor een dergelijke training kunnen we laag houden, u hoeft niet een minimum aantal uren af te nemen en we brengen uiteraard geen reiskosten in rekening.

Heeft u ook interesse in een online training, stuur dan een mail naar sales@cvesolutions.nl 

 
Gewijzigde Voorwaarden ICT Office
Met ingang van 1 april 2014 hanteren wij voor al onze offertes en overeenkomsten de  ICT~Office Voorwaarden van Nederland ICT, de Branchevereniging van ICT bedrijven in Nederland.Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840. De voorwaarden bevatten spelregels die bruikbaar zijn tussen leveranciers en opdrachtgevers bij het leveren van producten en het verrichten van diensten op het gebied van IT, telecommunicatie, internet en kantoortechnologie.

De reden voor gebruik van de nieuwe voorwaarden is dat ze beter aansluiten bij de praktijk van onze huidige bedrijfsvoering en gemoderniseerd zijn ten opzicht van de voorwaarden van 2003.

U kunt deze voorwaarden downloaden via de volgende link ICT Office Voorwaarden

 
Wij zorgen met een klein, specialistisch team voor de complete automatisering van administratie- & accountantskantoren én ondernemers in het midden- en klein bedrijf. Met een breed aanbod van producten en diensten ‘ontzorgen’ wij deze bedrijven, op het gebied van hun volledige ICT- infrastructuur. Door onze ruime ervaring binnen deze markt, kunnen wij u de volgende diensten bieden, de aanschaf en implementatie van software; de aanschaf van hardware, het uitvoeren van systeembeheer, het hosten van softwarepakketten, of zelfs complete ICT-omgevingen. Wij hebben veel kennis van de specifieke software die u in uw bedrijf nodig heeft. In de markt van administratie- & accountantskantoren hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen we al onze klanten vrijwel altijd van een passende oplossing voorzien.
Twitter
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2014 CvE Solutions.nl, Alle rechten voorbehouden.