Copy
Indien u deze e-mail niet kunt lezen, bekijk dan de online versie >
Logo cve solutions

Nieuwsflits Mei 2016
 
Tweet
Share
Forward to Friend

Beste <<First Name>> <<Last Name>>,

Met deze nieuwsbrief informeren wij u periodiek over onze (nieuwe) producten en diensten en over de ontwikkelingen in de markt.  In deze nieuwsbrief is aandacht voor de Basecone Scan en herken oplossing en de nieuwe mogelijkheden voor het aanmaken en versturen van de BTW aangifte in AccountView.

Klik voor een volledig aanbod van onze producten en diensten op onze website.
Basecone 'Online Documentverwerking'

Begin dit jaar is CvE Solutions een nieuwe samenwerking aangegaan met Basecone.
Basecone levert een volledige cloud oplossing voor zowel het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen als ook de bonnetjes van uw klanten.

Hiervoor is een uitgebreide koppeling met AccountView en Unit4 aanwezig.

Klanten mailen hun inkoop- en verkoopfacturen direct via email naar de Basecone omgeving. Met de gratis Basecone app maken ze snel een foto van hun bonnetje en uploaden deze naar dezelfde omgeving.


 

Als kantoor logt u vervolgens in op deze omgeving en kunt u direct starten met het verwerken en boeken van deze documenten. Uiteraard maakt u hierbij gebruik van de stamgegevens die al in AccountView of Unit4 aanwezig zijn.

In de administratie wordt naast de boeking ook een link vastgelegd in de administratie zodat u eenvoudig het betreffende document in de cloud kunt opvragen.Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website
 

BTW aangifte AccountView vernieuwd


Vanaf AccountView versie 9.5 is extra functionaliteit toegevoegd voor het doen van de BTW aangifte vanuit AccountView. Dit betekent dat u nu vanuit AccountView bijvoorbeeld een suppletie over een reeds aangegeven periode kunt versturen.

Daarnaast is het ook mogelijk geworden om in een nieuwe BTW aangifte eventuele correcties uit een voorgaande periode op te nemen, zodat hiervoor niet apart een suppletie hoeft te worden ingediend.
 

 


Via de menuoptie 'BTW correcties verrekenen in bestaande aangifte' worden alle wijzigingen in de nieuwe concept aangifte opgenomen,


Raadpleeg voor meer informatie de helpfunctie binnen Accountview.
Wij zorgen met een klein, specialistisch team voor de complete automatisering van administratie- & accountantskantoren én ondernemers in het midden- en klein bedrijf. Met een breed aanbod van producten en diensten ‘ontzorgen’ wij deze bedrijven, op het gebied van hun volledige ICT- infrastructuur. Door onze ruime ervaring binnen deze markt, kunnen wij u de volgende diensten bieden, de aanschaf en implementatie van software; de aanschaf van hardware, het uitvoeren van systeembeheer, het hosten van softwarepakketten, of zelfs complete ICT-omgevingen. Wij hebben veel kennis van de specifieke software die u in uw bedrijf nodig heeft. In de markt van administratie- & accountantskantoren hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen we al onze klanten vrijwel altijd van een passende oplossing voorzien.
Twitter
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2016 CvE Solutions bv, Alle rechten voorbehouden.