Copy
Indien u deze e-mail niet kunt lezen, bekijk dan de online versie >
Logo cve solutions

Nieuwsflits Mei 2015
 
Tweet
Share
Forward to Friend

Beste <<First Name>> <<Last Name>>,

Met deze nieuwsbrief informeren wij u periodiek over onze (nieuwe) producten en diensten en over de ontwikkelingen in de markt. In deze nieuwsbrief speciaal aandacht voor de verlenging van uw PKI certificaat.

Klik voor een volledig aanbod van onze producten en diensten op onze website.
VERLENGING PKI OVERHEIDS CERTIFICAAT DIGIPOORT 

Drie jaar geleden is het PKI overheidscertificaat voor Digipoort verplicht geworden voor de IB/VPB aangifte. Daarnaast wordt het certificaat bij veel kantoren gebruikt voor de aangifte van de loonbelasting en de BTW.

De meeste certificaten hebben een looptijd van 3 jaar wat betekent dat ze in de komende maanden verlengd moeten worden. Sommige software pakketten geven zelf een melding over de afloop van het certificaat. In andere pakketten is deze informatie bij het betreffende certificaat zichtbaar.

Klanten van ESG - de electronische signatuur - krijgen 1 maand voor afloop van het certificaat een email met een link naar de website om een nieuwe certificaat te bestellen.
P12 Certificaat
Om in de vakantieperiode niet voor verrassingen te komen staan kan het verstandig zijn het certificaat eerder aan te vragen zodat de verplichte identificatie tijdig kan plaatsvinden.

Bestaande klanten van ESG, maar ook klanten van KPN die een nieuwe certificaat willen aanschaffen kunnen hiervoor terecht op de website van ESG via de onderstaande link.

Digipoort certificaat ESG bestellen

CvE Solutions heeft uitstekende ervaring met de levering van certificaten door ESG vanwege de korte lijnen en heldere procedures.

Ons advies: wacht niet tot de laatste maand om de verlenging van uw certificaat te regelen
Wij zorgen met een klein, specialistisch team voor de complete automatisering van administratie- & accountantskantoren én ondernemers in het midden- en klein bedrijf. Met een breed aanbod van producten en diensten ‘ontzorgen’ wij deze bedrijven, op het gebied van hun volledige ICT- infrastructuur. Door onze ruime ervaring binnen deze markt, kunnen wij u de volgende diensten bieden, de aanschaf en implementatie van software; de aanschaf van hardware, het uitvoeren van systeembeheer, het hosten van softwarepakketten, of zelfs complete ICT-omgevingen. Wij hebben veel kennis van de specifieke software die u in uw bedrijf nodig heeft. In de markt van administratie- & accountantskantoren hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen we al onze klanten vrijwel altijd van een passende oplossing voorzien.
Twitter
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2015 CvE Solutions bv, Alle rechten voorbehouden.