Copy
Indien u deze e-mail niet kunt lezen, bekijk dan de online versie >
Logo cve solutions

Nieuwsflits Juli 2015
 
Tweet
Share
Forward to Friend

Beste <<First Name>> <<Last Name>>,

Met deze nieuwsbrief informeren wij u periodiek over onze (nieuwe) producten en diensten en over de ontwikkelingen in de markt.  Zo is er in deze nieuwsbrief aandacht voor Visma Advisor en het uitwisselen van Admininistraties tussen u en uw clienten.

Klik voor een volledig aanbod van onze producten en diensten op onze website.
Meer grip op uw kantoor met Visma Advisor

U bent binnen uw kantoor meestal goed voorzien van software voor bijvoorbeeld de boekhouding, fiscale aangiftes, de jaarrekening en de loonadministratie. Al deze activiteiten zijn vaak prima georganiseerd.

Maar heeft u ook altijd volledige grip op de aansturing ?. Ziet u in één oogopslag de status van het jaarwerk over al uw klanten heen. Heeft u bij afwezigheid van uw medewerkers snel inzicht in welke btw aangiftes nog moeten worden verzonden.

Ervaring leert dat op veel kantoren deze zaken nog dagelijks worden bijgehouden in Excel lijsten of ander overzichten, vaak foutgevoelig en waarbij het totaal overzicht ontbreekt.

Met Visma.net Advisor heeft u een tool in handen die u dat overzicht wel geeft. Op basis van de vastgelegde diensten en de hier aan gekoppelde controlemomenten ziet u in één oogopslag de status van uw klant of de voorgang van uw medewerkers over de verschillende klanten heen.
 
Daarnaast is een volledig voor de accountancy markt ontwikkelde urenregistratie beschikbaar waarbij op een eenvoudige manier de uren registreert en declareert op basis van de bij de dienst vastgelegde prijsstelling. Zowel nacalculatie, vaste prijs of prijs per verrichting worden hierbij ondersteund.


Dashboard

Webinair
Om de voordelen van Visma.net Advisor te tonen organiseert CvE Solutions samen met Visma op 17 september om 11.00 uur een webinair. U ontvangt hier in augustus nog een uitnodiging voor, maar reserveert u  deze datum alvast in uw agenda

 
Installatie PKI Certificaat AccountView

In de komende maanden dient uw PKI certificaat te worden verlengd. Voor de installatie van het certificaat in AccountView heeft Visma een stappenplan ontwikkeld.

U vind dit stappenplan op de website van visma via de onderstaande link:
Stappenplan PKI Certificaat

Heeft u een systeembeheer contract, dan installeren wij dit certificaat uiteraard voor u in AccountView en uw andere applicaties
Organiseren administratie na uitwisseling back-up
Regelmatig worden gebruikers geconfronteerd met foutmeldingen in AccountView nadat er een uitwisseling van de back-up heeft plaatsgevonden. Met name bij het inlezen van bankmutaties komen deze meldingen naar voren.

De oorzaak van deze fouten is vaak het gevolg van het feit dat u als kantoor gebruik maakt van één of meer BrancheView uitbreidingen, zoals bijvoorbeeld de aangepaste jaarovergang. Uw klant beschikt niet over deze modules waardoor deze foutmeldingen ontstaan.

Advies
Maakt u gebruik van deze aanvullende modules dan is het verstandig na het terugplaatsen van de back-up (zowel bij u op kantoor als ook bij de klant) de administratie eenmalig te organiseren. Dit geld ook als er geen versie verschil tussen de twee AccountView installaties is. 
Wij zorgen met een klein, specialistisch team voor de complete automatisering van administratie- & accountantskantoren én ondernemers in het midden- en klein bedrijf. Met een breed aanbod van producten en diensten ‘ontzorgen’ wij deze bedrijven, op het gebied van hun volledige ICT- infrastructuur. Door onze ruime ervaring binnen deze markt, kunnen wij u de volgende diensten bieden, de aanschaf en implementatie van software; de aanschaf van hardware, het uitvoeren van systeembeheer, het hosten van softwarepakketten, of zelfs complete ICT-omgevingen. Wij hebben veel kennis van de specifieke software die u in uw bedrijf nodig heeft. In de markt van administratie- & accountantskantoren hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen we al onze klanten vrijwel altijd van een passende oplossing voorzien.
Twitter
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2015 CvE Solutions bv, Alle rechten voorbehouden.