Copy
Indien u deze e-mail niet kunt lezen, bekijk dan de online versie >
Logo cve solutions

Nieuwsflits Juni 2014
 
Tweet
Share
Forward to Friend

Beste <<First Name>> <<Last Name>>,

Met deze nieuwsbrief informeren wij u periodiek over onze (nieuwe) producten en diensten en over de ontwikkelingen in de markt.  Zo is er in deze nieuwsbrief aandacht voor onze nieuwe hosted telefonie oplossing en hebben we aandacht voor de mogelijkheid van online trainingen.

Klik voor een volledig aanbod van onze producten en diensten op onze website.
Directe bankenkoppeling ING gereed

Visma Software heeft nu ook een directe koppeling van AccountView met Mijn ING Zakelijk gerealiseerd. Gebruikers van AccountView ontvangen via deze koppeling met één druk op de knop dagelijks de laatste bankafschriften in hun administratie. Zelf bestanden met bankmutaties ophalen en inlezen is niet langer nodig; AccountView matcht deze automatisch met de bijbehorende facturen. Dit resulteert in tijdsbesparing en een efficiëntere werkwijze.

De directe bankkoppeling voor rekeninghouders van ING laat zich gemakkelijk en zelfstandig beheren vanuit Mijn ING Zakelijk. Op ieder moment kunnen ze de bankrekeningen selecteren waarvoor ze de koppeling willen gebruiken. Dit geldt niet alleen voor de eerste aanmelding, maar ook voor wijzigingen. De koppeling kan overigens uitsluitend door de vertegenwoordiger van het bedrijf worden ingesteld
.
Lees verder
Nieuwe bestelformulieren AccountView SOLO

Voor het bestellen van Accountview SOLO hebben wij onze bestelformulieren aangepast aan onze nieuwe huisstijl.

Ook hebben wij een duidelijk onderscheid gemaakt in de optie van koop en huur. Veel klanten kiezen op dit moment voor de huur optie die AccountView biedt.

Steeds vaker wordt door klanten gebruik gemaakt van onze hosting oplossing. Hiermee is het mogelijk dat uw klant vanaf meedere werkplekken (zakelijk en prive) over de zelfde data kan beschikken door online gebruik te maken van AccountView. Ze hebben dan geen zorg meer over het installeren van updates en nieuwe releases.

Ook zorgen wij dat er dagelijkse een back-up van de administratie wordt gemaakt met alle voordelen van dien.
 


Een  ander groot voordeel is dat u als kantoor de mogelijkheid kunt krijgen om in de administratie van de klant te kunnen werken. Graag informeren wij u over deze mogelijkheden.

Voor het downloaden van de bestelformulieren  verwijzen wij u naar de volgende link op onze website.
AccountView Accountancymiddag CvE

Op 3 en 5 juni hebben we voor de tweede maal een accountancy-middag georganisserd, speciaal voor onze AccountView gebruikers. Op twee locaties (Zwolle en Houten) hebben we samen met Visma de toekomst visie van Visma onder de aandacht gebracht. Ook werd duidelijk dat de AccountView software niet alleen de komende 10 jaar ondersteund blijft maar dat ook nog steeds nieuwe ontwikkelingen binnen AccountView plaatsvinden. 

Dit werd onder meer duidelijk gemaakt door de presentatie van AccountView 9.4 met een nieuw financieel dashboard voor de gebruikers en de mogelijkheid tot gebruik van de AccountView Contact App voor smartphone gebruikers. Daarnaast werd met het product Advisor ook een duidelijk plaatje van de toekomst weergegeven, namelijk een volledig cloudoploplossing voor de accountancypraktijk.
 
Ook hebben we onze klanten live het gebruik van de samenstel-assistent laten zien als tool om te komen tot het opleveren van het kvk publicatierapport. 

Als laatste was er deze dag aandacht voor de nieuwe hosted telefonie oplossing die we u kunnen bieden.Een telefooncentrale in de cloud, volledig afgestemd op uw eisen en wensen die meegroeit met uw organisatie.Tijdens de afsluitende borrel was er vervolgens genoeg ruimte om na te praten.

We kunnen dan ook terugzien op twee geslaagde middagen.
Wij zorgen met een klein, specialistisch team voor de complete automatisering van administratie- & accountantskantoren én ondernemers in het midden- en klein bedrijf. Met een breed aanbod van producten en diensten ‘ontzorgen’ wij deze bedrijven, op het gebied van hun volledige ICT- infrastructuur. Door onze ruime ervaring binnen deze markt, kunnen wij u de volgende diensten bieden, de aanschaf en implementatie van software; de aanschaf van hardware, het uitvoeren van systeembeheer, het hosten van softwarepakketten, of zelfs complete ICT-omgevingen. Wij hebben veel kennis van de specifieke software die u in uw bedrijf nodig heeft. In de markt van administratie- & accountantskantoren hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen we al onze klanten vrijwel altijd van een passende oplossing voorzien.
Twitter
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2014 CvE Solutions bv, Alle rechten voorbehouden.