Copy
Indien u deze e-mail niet kunt lezen, bekijk dan de online versie >
Logo cve solutions

Visma Severa - de Alles-in-één-cloudoplossing voor projectorganisaties 
 
Tweet
Share
Forward to Friend

Beste <<First Name>> <<Last Name>>,

Met deze nieuwsbrief informeren wij u periodiek over onze (nieuwe) producten en diensten en over de ontwikkelingen in de markt.  In deze nieuwsbrief speciaal aandacht voor Visma Advisor - de Alles-in-één-cloudoplossing voor projectorganisaties.

Klik voor een volledig aanbod van onze producten en diensten op onze website.

'Werk sneller, betrouwbaarder en winstgevender met Visma Severa'


Visma Severa is een volledige cloud based Projectmanagement oplossing, speciaal ontwikkeld voor organisaties die projectmatig werken. Sleutelwoorden zijn overzicht, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zodat verkopers, projectmanagers, specialisten en de administratief verantwoordelijke zich volledig kunnen focussen op het succesvol realiseren van projecten..

Visma Severa is met name geschikt voor de volgende type bedrijven:
 • Marketing- & Reclamebureua’s
 • ICT- & Consultancybedrijven
 • Architecten- & ingenieursbureaus


De hele workflow van uw organisatie ondersteund.
Wil je met één gemakkelijke oplossing je bedrijf managen van verkoop tot en met facturering? Visma Severa is het gebruiksvriendelijke systeem dat zich laat inrichten naar jouw werkwijze en biedt je realtime inzicht in voortgang, prognoses en resultaten. Zo krijg je inzicht en houd je grip op het resultaat. Visma Severa biedt oplossingen voor grotere organisaties maar ook voor zzp'er die hun projecten goed willen monitoren.

Ondersteuning van
 • Crm en sales management
 • Projectmanagement
 • Urenregistratie
 • Personeelsplanning
 • Automatische facturering
 • Realtime overzichten en prognoses

Projecten op tijd, binnen begroting en volgens afspraak opleveren
Het doel van Visma Severa is om ervoor te zorgen dat je projecten op tijd, binnen begroting en volgens afspraak opgeleverd worden. En daarmee zorgen voor winstgevende projecten, enthousiaste klanten en groei. Toch blijkt het moeilijker dan verwacht. Ruim twee derde van alle projecten wordt niet op tijd, binnen begroting en/of volgens afspraak opgeleverd. Schokkend, maar dit is al jaren het geval.

Belangrijkste voordelen
 • Efficiënter en effectiever verkopen
 • Projecten op tijd en binnen budget
 • Hogere bezettingsgraad
 • In minder tijd secuurder factureren
 • Slagvaardig sturen op actuele informatie
Nieuwsgierig geworden naar de de mogelijkheden voor uw organisatie? Klink dan op de onderstaande link voor een gratis trialversie of neem direct contact met ons op via 0344-644605 voor een vrijblijvende online demonstratie van de mogelijkheden.
Bedrijven Contact dagen Drenthe

Wij zijn ook aanwezig op de Bedrijvencontactdagen in Assen op 5 en 6 april (standnummer 102).  Klik op onderstaande banner voor gratis toegangskaarten.

Wij zorgen met een klein, specialistisch team voor de complete automatisering van administratie- & accountantskantoren én ondernemers in het midden- en klein bedrijf. Met een breed aanbod van producten en diensten ‘ontzorgen’ wij deze bedrijven, op het gebied van hun volledige ICT- infrastructuur. Door onze ruime ervaring binnen deze markt, kunnen wij u de volgende diensten bieden, de aanschaf en implementatie van software; de aanschaf van hardware, het uitvoeren van systeembeheer, het hosten van softwarepakketten, of zelfs complete ICT-omgevingen. Wij hebben veel kennis van de specifieke software die u in uw bedrijf nodig heeft. In de markt van administratie- & accountantskantoren hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen we al onze klanten vrijwel altijd van een passende oplossing voorzien.
Twitter
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2016 CvE Solutions bv, Alle rechten voorbehouden.