Copy
Rekruttering
 
Se nyhedsbrevet i din browser
KÆRE LÆSER,

Vi stiller skarpt på fejlrekrutteringer da det ofte er en tung omkostning for virksomhederne. I gennemsnit mister virksomheder kr. 250.000 ved en fejlrekruttering. Men hvorfor sker fejlrekrutteringer, og hvad kan man gøre for at undgå dem? Du kan også læse mere om Apples succes med deres rekrutteringssystem.


Rigtig god læselyst.

Venlig Hilsen
HRpeople


 Hvis du vil bygge din forretning – må du starte med menneskerne
Direktør, Caroline F. Toft, HRpeople
Er du i tvivl om hvad HR kan gøre for iværksættere? Caroline F. Toft direktør af HRpeople har lavet HR arbejde i mange år og kender til alt vedr. medarbejdere, APV, personalehåndbog osv. Caroline har været med i StartupSnakken. Lyt med her! https://lnkd.in/dziQjmp

Rekrutteringspakke 

Er du på udkig efter en sælger, IT udvikler, designer eller en regnskabselev? Find din nye kandidat med vores rekrutteringspakke. 

Opstartspris kr. 15.000 
Pris pr. ansat kandidat kr. 20.000 

Det får du

CASE: Alternativ rekruttering i Apple

 
Apple, Google, Facebook og alle de andre store IT virksomheder, har udviklet deres egne rekrutterings programmer. Men hvorfor? Og hvad indeholder de? Vi stiller skarpt på Apples succes med deres rekruttering.
 
Hvis du regner med at du kan blot kan tage dit navy blå jakkesæt på, og være ydmyg, smilede og glad til en jobsamtale hos Apple så tager du fejl. 
Læs her

Hvorfor tester vi kandidaterne?

 
Er der et højt drive i din virksomhed? Er det vigtig for jer at ansætte kreative individer? eller har i værdier som ikke bliver nævnt? Dette er blot nogle af de områder der kan testes på for at finde den rette kandidat. 

Til en jobsamtale kan kandidaterne godt oversælge sig selv lidt, derfor kan det være svært for virksomhedsejerne at finde frem til de kærneværdier kandidaten har. Du kan hurtigt finde ud af om det er den rette kandidat, ved hjælp af tests. 
 
Læs mere

Her er et juridisk tip som vil gavne din virksomhed  

Stiller I multimedie produkter til rådighed for jeres ansatte, kan det være en god ide at skrive det ind i kontrakten. Hvis I fyrer en medarbejder og giver personen fri i perioden, kan der gå op til 3 måneder før I får jeres multimedie produkter at se igen. 
 
 

Det kan vel ikke være så svært at ansætte mennesker

Der er findes mange strategier i forhold til at undgå fejlrekrutteringer, fra at analysere Google-søgninger til Harvard baserede undersøgelser, nytænkning og til egne personlige filosofier afprøvet i praksis.

Læs her
Kom i kontakt med HRpeople
info@hrpeople.dk
Telefon: +45 70 23 23 01

Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsbrev længere kan du unsubscribe her. 

HRpeople | Aldersrogade 8 | DK-2100 Copenhagen O | Denmark T +45 7023 2301 | M +45 2293 9566 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
HRpeople · Aldersrogade 8, København, Danmark · København Ø. 2100 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp