Copy
Raons Públiques - NEWSLETTER #8 - octubre 2014

Tallers Oberts Poble-Sec: Exposició ANIMES DEL POBLE-SEC

L’edició de tardor dels Tallers Oberts del Poble-Sec se celebrarà els propers 10, 11 i 12 d’octubre. Com sempre, Raons Públiques obrirem les portes del nostre local per a que tothom vingui a visitar-nos.
 

El divendres 10 d’octubre, a les 19h, inaugurarem la nova exposició de fotografia “ANIMES DEL POBLE-SEC”, d'AUTEURS DEL POBLE-SEC, realitzades en el marc d’un taller amb el fotògraf Jordi Oliver, també veï del barri.

llegir més...


 

ARXIU ALICIA

Comencem l’any col.laborant en un projecte molt il·lusionant que s’ha posat com a repte iniciar un arxiu viu sobre infància i espai públic.

Aquest projecte, realitzat en el marc del projecte europeu  “Actors of urban change” (Fundació Robert Bosch Stiftung) està impulsat per Urbanitas Berlin Barcelona.

Estarem realitzant tallers amb els alumnes de l’escola Llacuna entre el mes de setembre 2014 i febrer del 2015 per tal de crear amb ells aquest arxiu.

llegir més...

 

Curs CIUTADANS I CIUTATS

El divendres 17 i dissabte 18 d'octubre, Raons públiques aborda la producció de les seves decisions, conceptes, procediments i sabers, des de la vivència dels seus integrants i la posada en marxa de les seves activitats i projectes. Aquest curs pretén posar en valor aquestes experiències sobre participació en processos de transformació urbana, mitjançant un recorregut crític dels nostres propis procediments i acotat pels límits i contradiccions amb els que ens trobem.

llegir més...


 

WORKSHOP ENSURECER

Durant la setmana del 29 de Setembre al 05 d'octubre, junts amb 20 joves de Barcelona i Berlín vam sortir al carrer a conèixer una mica més el barri del Poble Sec.
 
Aquesta activitat es va realitzar en el marc del Workshop "Educació per al desenvolupament - Ciutats Humanes", organitzat entre les fundacions Ensurecer Barcelona i Hochdrei Berlin, les quals van confiar en nosaltres per portar els tallers de diagnòstic participatiu en barri del Poble Sec, per això hem realitzat exercicis d'observació, reunió amb companys de l'ateneu la Base i la Coordinadora d'Entitats, hem dissenyat eines d'intervenció i després de sortir al carrer, hem tancat la trobada amb una cartografia col·lectiva que vam retornar al barri en la plaça del Sortidor.


Què fem?


10.10.2014

Inauguració expo "ANIMES DE POBLE SEC" d'Auteurs del Poble-Sec
Horari: 19h
Lloc: Raons Públiques C/Concòrdia 30, Baixos

14.10.2014
Xerrada a la Setmana de la Participació organitzada per Compromís per València
Horari: 19 h
Lloc: CCC Octubre. Carrer Sant Ferran, 12 Ciutat Vella

14.10.2014
Participació a la classe d’Arquitectura i política a l’ETSAB. NOVES PRAXIS.
Horari13.00 - 14:30 h
Lloc: ETSAB

17-18.10.2013
Curs ARTEFAKTE
Ciutadans i ciutats: desmuntant prejudicis sobre participació i urbanisme 
Dinamitzador: Raons Públiques
Lloc: Raons Públiques C/Concòrdia 30, Baixos
 

17-18.10.2014
Curs ARTEFAKTE 
Comunicació política per activistes, 2
Dinamitzador: Raimundo Viejo
Lloc: Transforma BCN   

24-25.10.2014
Curs ARTEFAKTE 
Males companyies
Dinamitzador: Col·lectiu RETS
Lloc: Raons Públiques C/Concòrdia 30, Baixos  
                
Copyright © 2014 Raons Públiques, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp