Copy
Raons Públiques - NEWSLETTER #6 - Abril_Maig 2014

QUIN PARALLEL? Repensant els nostres barris a partir de la reforma del Paral·lelUs convoquem aquest dissabte 26 d’abril, a les 11h al Centre Cívic El Sortidor, per debatre i reflexionar sobre el futur dels barris de Poble Sec i de Sant Antoni arran la reforma de l’Avinguda del Paral·lel. Comptarem amb Repensar Poble Sec, l’ Associació de Veïns de Sant Antoni, la Coordinadora d’Entitats de Poble Sec, l’Associació de Veïns de Sant Antoni, Talia Olympia i evidentment tots els veïns i veïnes que vingueu a participar.

Portem ja uns quants anys parlant d’allò que al principi era un ambiciós “Pla de millora i revitalització de l’Avinguda Paral·lel”, que es va transformar després en “L’Avinguda de les persones, de les arts escèniques i la gastronomia” i, finalment, s’ha reduït a un executiu “Projecte de remodelació de l’Avinguda Paral·lel”.

Sigui com sigui, estem parlant de la transformació d’un eix urbà d’enorme importància, que fa de connector entre grans centres atractors de la vida metropolitana de Barcelona al temps que uneix (o separa) tres barris de la ciutat: Raval, Poble Sec i Sant Antoni.

 

llegir més...
 


Premi Barcelona Associacions!

El projecte "Fem comunitat transformant el pati de l’escola a l’escola La Pau a Sant Martí, ha sigut guardonat amb el XIII Premi Barcelona Associacions de l’Ajuntament de Barcelona, que reconeix les iniciatives de les associacions de la ciutat que fomenten la participació ciutadana.


llegir més...


Foro de Acciones Urbanas Bogotá

Hem participat en el Primer Fòrum Internacional sobre accions urbanes a Bogotà, Colòmbia, el 28-29 d'abril. Serem dins l'exposició amb una mostra dels nostres projectes.


AACC Barcelona 2014

Ja hi ha dates per a la propera trobada d’Arquitectures Col·lectives. Seran del 6 al 13 de juliol i es celebraran en l’àrea metropolitana de Barcelona.

L’esdeveniment vol ser un punt de trobada dels diferents grups i persones que treballen la construcció col·lectiva de la ciutat i donar visibilitat a conflictes i problemàtiques dels barris.

Teniu més informació de la xarxa a la web arquitecturascolectivas.net.

Us hi esperem!


Tallers Oberts Poble Sec

Una vegada més participarem en els Tallers Oberts del Poble-sec, el 9, 10, i 11 de maig. Inaugurarem una exposició de fotografies, "La ciutat de paper" d’en Kike R. Celma el divendres 9 a les 19hs, i amb l'èxit de l'any passat, repetirem el nostre famós “asado” argentí , acompanyat amb concerts el dissabte 10 a partir de les 13 hores. Us hi esperem!

veure el díptic dels Tallers Oberts Maig 2014


 


Primer Aniversari Can Sanpere


En els últims mesos hem donat suport, seguint i participant del procés i les accions dutes a terme per la plataforma Salvem Can Sanpere 100% públic. El dissabte 5 d'abril la plataforma va festejar el primer aniversari de l’alliberament de la fàbrica, i en el marc de les diferents activitats realitzades ens va sol·licitar per dur a terme un taller participatiu.
 

llegir més...

 

 


Què fem?


26.04.2014

Debat: QUIN PARAL·LEL? repensant els nostres barris a partir de la reforma del Paral·lel
Horari:
11.00h - 14.00h

Lloc: Centre Cívic El Sortidor. Plaça del Sortidor, 12

9/10/11.05.2014
Activitats Tallers Oberts Poble Sec
Horari:
09.05: Inauguració exposició: "La ciutat de paper" - 19.00h

10.05: Asado al carrer Concòrdia i concerts - 13.00 h
Lloc: Local Raons Públiques. c/Concòrdia 30
 

3/4.05.2014
Curs Artefakte
Introducción a la construcción con paja
Lloc: Local Raons Públiques. c/Concòrdia 30

10/11.05.2014
Curs Artefakte
El gobierno de la deuda: biopoder, precariedad y antagonismo en las sociedades postfordistas
Lloc: Local Raons Públiques. c/Concòrdia 30

17/18.05.2014
Curs Artefakte
El gobierno de la deuda: biopoder, precariedad y antagonismo en las sociedades postfordistas
Lloc: Local Raons Públiques. c/Concòrdia 30

24/25.05.2014
Curs Artefakte
Irrupciones: Arte, cultura y formas de resistencia al autoritarismo y durante las transiciones en el Cono Sur y Europa del Este
y
Contabilidad para cooperativas
Lloc: Local Raons Públiques. c/Concòrdia 30

31.05.2014 y 1.06.2014
Curs Artefakte
Gestión neoliberal de la pobreza (2ª edición)
y
Introducción a la construcción con tierra
Lloc: Local Raons Públiques. c/Concòrdia 30

 
                
Copyright © 2014 Raons Públiques, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp