Copy
Raons Newsletter #2 - setembre 2013

INAUGUREM !!!

dijous 26 de setembre a les 19h

Fa un any començàrem a plantejar-nos la necessitat de tenir un local on desenvolupar la nostra activitat i al mateix temps coure idees noves; un espai en el que, unint les nostres diverses capacitats i intelecte col·lectiu, generéssim un lloc de treball propi entorn als aspectes de l’urbanisme en la nostra ciutat, en la nostra societat, a través de debats, trobades, etc.
 
Amb les jornades de Tallers Oberts del Poble sec, varem tenir la ocasió d’obrir el local per començar a generar sinèrgies amb el barri i donar a conéixer qui som, què fem al mateix temps que recuperàvem la memòria del carrer Concòrdia amb l’inici d’una exposició en la que els protagonistes són les pròpies persones que venen al local.
 
Tot això no hagués estat possible sense la col·laboració de tots i totes aquells/es que vareu participar en el finançament i difusió mitjançant Verkami per ajudar-nos a acabar les obres d’aquest singular espai. Així que us dediquem, ara si, LA INAUGURACIÓ DEL LOCAL DE RAONS! Podeu venir a recollir les recompenses el dia indicat més abaix.
 
Per fi una trobada “comme il faut”! Podreu conèixer de primera mà el que fem com a col·lectiu i assabentar-vos de les activitats que tenim programades per a aquest curs així com conèixer el procés de construcció del local.
 
Obrim, com sempre, a tot aquell i aquella curiosa que vulgui visitar-nos, preguntar-nos, xerrar una estona sobre els passos que fem en la nostra ciutat, en el nostre barri. Serà el 26 de setembre a les 19h!
 
Passin i vegin!

 

llegir més...
 

Què passa sobre les vies?

El projecte de dinamització de la cobertura de les vies de tren a Sants segueix durant aquest mes de setembre ! Les activitats previstes permetran fer la devolució de les informacions recollides durant els últims tres mesos de procès, i tancar aquest procès amb una activitat a la qual esteu tots convidats : el recorregut metropolità “Tren i ciutat” el proper dissabte 5 d’octubre..

Anem a AACC GALIZA!


Tornem una vegada més a una de les trobades més esperades de l’any: Arquitectures Col·lectives, que en aquesta ocasió se celebrarà a Valadares, a l’àrea metropolitana de la ciutat de Vigo.

llegir més...

Mil Raons per un LOCAL

Teníem 1000 Raons per crear el local... i la col·laboració de tots aquells i aquelles que heu donat suport a aquest projecte en el Poble sec ens les ha reforçat. Un gran agraïment, un cop passat l'estiu i quedant enrere les hores de realització d'obres i suor per construir aquest espai amb materials reciclats i amb pressupost mínim, a les persones que acaben pensant que el micromecenatge serveix per construir col·lectivament. Això ens ha permès portar a terme un procés d'experiència comunitària interna a nivell del col·lectiu que som i alhora externa per començar a crear sinèrgies en el barri. Només és un començament. I continuarà...

Preseleccionats per al projecte Dispositius-post IDensitat-Recreant Cruïlles

L’equip d’Idensitat, ens ha preseleccionat per formar part del projecte Dispositiu-post, que comença aquest any sobre Intervencions creatives a l’espai públic en un context post-crisi. Una convocatòria d’idees amb l’objectiu d’activar l’entorn del solar abandonat en el qual treballa el col · lectiu de Recreant Cruïlles, mitjançant la creació de dispositius i activitats que dinamitzin l’espai públic.

llegir més...


Què fem?

13.09.2013
Debat inauguració TALLER VERTICAL
amb Destiempo urbano, Recooperar
Horari: 18:00h-19:00h
Lloc: Fabra i Coats

11-14.09.2013

Participació a AACC GALIZA
Lloc: Vigo, Galícia

16.09.2013
Taller de devolució amb les veïnes i els veïns (projecte de definició d'usos de les vies de Sants)
Horari: 19:00h
Lloc: Cotxeres de Sants

20.09.2013
Taller a l'escola Barrufet (projecte de definició d'usos de les vies de Sants)
Lloc: Escola Barrufet, Sants

26.09.2013
Inauguració del nostre local
Horari: 19:00h
Lloc: Carrer de la Concòrdia 30
Copyright © 2013 Raons Públiques, All rights reserved.
Our mailing address is:
info@raonspubliques.org
Email Marketing Powered by Mailchimp